Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (3.92 secunde)
USL nu mai exista la Buzau: Paritate nu inseamna sa iti dea cineva cu parul in cap Deputatul PSD Adrian Mocanu considera ca prin nominalizarea unui candidat liberal din partea USL la alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Buzau s-a incalcat protocolul.
Vineri, 24 mai, la ora 11.00, va avea loc conferinta de presa prilejuita de deschiderea Noului Centru de Nefrologie si Dializa IHS Buzau, la adresa Bd. ... 7A, Buzau.
Cazul Buzau 1992 (Autor: ... FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania".
PSD Buzau si-a votat candidatul:
Cezar Preda si-a anuntat candidatura la CJ Buzau. ... Nu vreau sa mai am nimic in comun cu ei" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, si-a anuntat joi candidatura la Consiliul Judetean Buzau, precizand ca mai are nevoie de acordul forurilor superioare ale partidului.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Investitie privata majora intr-un centru modern si aparatura de ultima generatie Conceptul unic IHS ofera pacientilor cu Boala Cronica de Rinichi (BCR): terapii integrate si ingrijire individualizata, tratamente de dializa la standarde europene alaturi de confortul si caldura unui camin.
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr.
Formatiunea politica nascuta la Buzau dupa refuzul organizatiei locale a Partidului Liberal Democrat de a fuziona prin absorbtie cu PD, si-a lansat marti platforma-program.
Cezar Preda a fost acuzat joi, de liderul PC Buzau, Valerian Tuclea, ca ar avea stranse legaturi cu primarul PSD al Buzaului. "Cezar Preda face parte din "Fratia trandafirilor", alaturi de primarul de Buzau, Constantin Boscodeala.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca nu renunta la demisia de la conducerea PDL Buzau, in conditiile in care filiala si conducerea partidului desemneaza la sefia CJ Buzau un baron local. ... Organizatia PDL Buzau isi va rezolva singura problema de optiune", a precizat Cezar Preda.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Regionala CFR Calatori a fost nevoita sa opereze mai multe schimbari in circulatia unor trenuri de calatori ca urmare a lucrarilor care se efectueaza la infrastructura feroviara intre statiile Fierbinti si Dridu pina pe data de 30 martie 2007.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare). Ancuta Vlad, sportiva legitimata la CSM Craiova, a revenit acasa cu medalia de argint, la senioare.
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. Vor fi precipitatii abundente, insotite de grindina, descarcari electrice si de vant puternic. ... Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Cazul Buzau 1992 (Autor: ... Farcas) Una dintre aceste intalniri a avut loc in Buzau, intr-o noapte de noiembrie a anului 1992. Trei elicoptere militare plecau in acea noapte intr-o misiune de zbor, in triunghi deasupra orasului Buzau.
Alessia Georgescu, fiica sa, eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic, este cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia. ... Tocmai venisem de la parinti si l-am intalnit la acea terasa.
FARCAS) In zilele de 8 si 9 iulie 2014, la Paris, la sediul CNES, s-au reunit oameni de stiinta si ufologi, intr-un atelier de lucru putin mediatizat, pentru a vedea ce metode si instrumente ar trebui folosite pentru a imbunatati colectarea si analiza informatiilor privind Fenomenele Aerospatiale Neidentificate (FAN).
Ajuns la cea de-a XXIV-a editie, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie.
google-analytics.com