Cautare

18 de rezultate pentru "stratan" (3.32 secunde)
Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana.
• 6 feb 2007 - Ministrul demisionar de Externe, Mihai Ungureanu, precizeaza ca a discutat cu omologul sau moldovean, Andrei Stratan, despre parcursul european al Chisinaului, explicandu-i acestuia ca sustinerea Romaniei nu este suficienta si ca Moldova are nevoie de sprijin si din partea altor tari UE.
Comisarul Consiliului Europei (CoE) pentru drepturile omului Thomas Hammarberg (foto) s-a intalnit marti cu ministrul moldovean de externe Andrei Stratan, informandu-l ca la finalul misiunii in Republica Moldova va redacta un raport si recomandari cu privire la situatia drepturilor omului.
Dupa ce a cucerit publicul cu piesa Te las cu inima”, hitul lansat de Cleopatra Stratan se pozitioneaza pe locul 31 in Romania Viral 50 si este in continua ascensiune pe Spotify!
• 9 iun 2009 - Republica Moldova analizeaza candidaturile pentru numirea noului ambasador in Romania, afirma ministrul moldovean de Externe, Andrei Stratan, precizand ca se va solicita agrementul partii romane pentru persoana nominalizata.
'iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/T4HWxTj4duc" frameborder="0" allowfullscreen''/iframe' Dupa ce timp de cativa ani s-a dedicat scenei Teatrului de Opereta din Bucuresti, Jorge revine in muzica dance si lanseaza single-ul "Geamantan", alaturi de Pavel Stratan.
Pavel Stratan, cantaretul originar din Republica Moldova, lanseaza marti, 13 decembrie, noul album, "Amintiri din copilarie IV", primul dupa o pauza de 6 ani, impreuna cu Gazeta Sporturilor. ... Artistul Pavel Stratan a oferit un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Vedeta Kanal D are de gand sa isi faca o noua trupa, insa pana atunci va intregistra o piesa cu Pavel Stratan si isi va face un studio de inregistrari.
Dau fiecarui pasager cite o portocala si o banana si pun un CD cu Pavel Stratan, "Eu beu ". Multi dintre calatori au devenit prieteni buni cu soferii, pleaca a nu stiu cita oara in Italia cu acestia si se cunosc deja destul de bine.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Dupa protestele in masa de la Chisinau, in cadrul carora au fost expuse lozinci privind unificarea Romaniei cu Moldova, Chisinaul a decis sa introduca regimul de vize pentru tara noastra. Vizele obligatorii pentru cetatenii romani vor fi introduse incepand de astazi, a declarat ministrul moldovean de externe, Andrei Stratan.
Vize pentru cetatenii romaniVizele obligatorii pentru cetatenii romani vor fi introduse incepand de azi, 9 aprilie, potrivit Ministrul moldovean de Externe, Andrei Stratan.
Stefan Stan, Pavel Stratan, Gabriel Cotabita, Alex Huditan, Mioara Videanu, Sidonia Ionescu, Cornelia si Lupu Rednic, Nico, Deep Central, Xonia, Gabriel Biris, Matei Dragomir si iubita lui, Aura Calina, Alessia, Valentina Pelinel si Marcel Toader.
In ceea ce priveste partea muzicala, GEORGE a lansat numeroase single-uri, dintre care amintim Nu ne potrivim (feat CRBL), Geamantan (feat Pavel Stratan), Nimeni nu-i perfect (feat Jo) sau Rain in July (alaturi de Andreea Banica).
Aici tinerii participanti vor avea posibilitatea sa-si investigheze nevii, alunintele si sa afle de la medicul specialist informatii care sa-i ajute sa se protejeze de melanom, spune Laurentiu Stratan, student la medicina.
In mod straniu, aceasta himera nu este rezultatul unor analize politice la o ulcica de vin a unor amatori in ale politicii, ci a fost rostita in conferinte de presa de doi oficiali de calibru care conduc destinele "fratilor de peste Prut", si anume ministrul de Externe, Andrei Stratan, si insusi presedintele Voronin.
In acest context, absenta presedintelui moldovean, Vladimir Voronin, si a ministrului de Externe Andrei Stratan de la Sommet-ul Francofoniei de la Bucuresti este cel putin bizara, in conditiile in care in cele trei zile ale reuniunii vor fi prezenti presedintele Frantei, Jacques Chirac, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, si Comisarul pentru Extindere, Olli Rehn.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com