Cautare

61359 de rezultate pentru "stirile din judetu dambovita orasul pucioasa" (7.24 secunde)
Astfel, Tariceanu a avut 27 de aparitii la stirile difuzate de postul Antena 3, in perioada analizata, 24 de prezente in stirile Realitatea TV, 15 prezente in stirile de la Antena 1, 14 - la Pro TV si 11 - la "Jurnalul TVR".
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
PROFI a inaugurat saptamana aceasta inca cinci magazine la Pucioasa, Poiana Mare, Daneti, Liteni si Voinesti, reteaua numarand acum 493 de unitati. De astazi, doua noi localitati din judetul Dolj, Poiana Mare si Daneti, fac parte din reteaua PROFI. Magazinul din Poiana Mare, situat pe strada M.
Liderul PNL Ludovic Orban este invitat de filiala PNL Dambovita sa candideze in acest judet la alegerile parlamentare din toamna. Pana acum, noua membri ai filialei Dambovita a PNL si-au depus dosarele pentru a candida in colegiile uninominale din judet.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Romanii care doresc sa beneficieze de un sejur de 6 - 10 zile de refacere si intretinere a sanatatii pot opta pentru oferta Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania, care a lansat programele O saptamana de refacere”, Hai la bai!”, Decada balneara” si Wellness balnear”.
In luna septembrie, chiar de Ziua Crucii, la Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa. ... cruci, pristolnice, diferite modele de cruci, cruci cu mesaje din Sfanta Scriptura.
"Parteneriatul Ministerul Apararii Nationale - Consiliul Judetean Dambovita, un parteneriat de succes!" pe care o puteti citi in continuare. Data de 3 decembrie 2013 sigur va ramane o data de referinta atat pentru Ministerul Apararii Nationale cat si pentru Consiliul Judetean Dambovita.
Liderul PSD Dambovita, Ion Stan, a declarat, joi seara, la Titu, ca politicienii "sunt monitorizati de Basescu si de institutiile statului, obediente acestui om, care inregistreaza convorbiri telefonice, anume acelea la care dansul a facut referire in interventiile pe care le-a avut la RRA".
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
Nevoia de a sustine si actiona pentru dezvoltarea infrastructurii judetului Dambovita.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Casa Radio ar fi trebuit sa insemne magazine hotel de cinci stele, spital si centre de distractii, dar pentru ca s-au gasit nereguli contractul “dubios“ incheiat in 2003 pentru constructia Dambovita Center va fi reziliat.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca atat in Dambovita, cat si in alte judete, exista clanuri mafiote care sunt protejate politic de PDL in schimbul finantarii pe care le-o acorda acesti interlopi democrat-liberalilor.
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. ... In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
La Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa.
Vrei sa le spui oamenilor ca exista risc de inundatii, in acelasi moment din biserica tasneste preotul satului smulgandu-si parul si barba si urland ca vine sfarsitul lumii.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local. ... Duminica, incepand cu ora 7.00, alegatorii din 20 de localitati sunt chemati din nou la urne in cadrul unor alegeri locale partiale.
Adrian Tutuianu castiga detasat presedintia CJ Dambovita Senatorul PSD Adrian TuTuianu a castigat presedintia Consiliului Judetean Dambovita, cu 56 la suta din voturi, devansandu-l clar pe candidatul PDL, Florin Popescu care a obtinut doar 34 la suta din voturi.
Un investitor chinez deschide o fabrica in Dambovita, peste 1.000 de persoane vor sa se angajeze Peste 1.000 de persoane s-au inghesuit, vineri, in comuna damboviteana Darmanesti la bursa locurilor de munca organizata ad-hoc dupa ce un investitor chinez a hotarat sa construiasca pana la sfarsitul anului o fabrica de produse electronice in zona, relateaza Mediafax.
"O treime din centrul istoric al Capitalei nu mai este considerat centru. ... Zona de la sud de Dambovita trebuie reconectata la centrul istoric al orasului. ... Pentru reconectarea zonei din partea de sud a Dambovitei cu Centrul Istoric vor fi reconstruite doua poduri care au fost daramate in perioada comunista:
google-analytics.com