Cautare

988 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10" (2.72 secunde)
Cei care au tablete le folosesc in special pentru a verifica emailul (81%), pentru a citi stirile (69%), pentru a vedea cum va fi vremea (63%), pentru social networking (62%) si jocuri (60%).
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! ... Mai intai, Pro Tv-ul a difuzat o stire despre alaptatul in public, in care Miruna Ioani a zis doua vorbe de sub parul ei blond si ciufulit (asa rau nu m-a batut vantul niciodata), mi-e si rusine sa va arat.
Programul TV de Craciun. ... PRO TV. ... • De la ora 6.45 la ora 19.00, Pro TV va difuza 7 comedii americane, printre acestea se numara Garfield (8.15), Craciun cu scantei (15.15) si Cu duzina e mai ieftin!
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Hansen sugereaza ca au fost si sunt utilizate mai multe metode pentru a gestiona, in sensul dorit, stirile despre OZN-uri: ... De pilda, stirile sau dovezile OZN au fost caricaturizate intr-atata incat nicio agentie de stiri cu reputatie sa nu se mai atinga de ele.
Dorina a supervizat stirile TVR, tinea legatura cu cei din televiziune, ii ghida cum sa sune stirile pro-PSD. Cel putin asa o acuza acum oameni din TVR si nu numai.
A stat badea Gigi la masa cu popa si a infulecat si la Observatorul de seara, si la stirile sportive ce au urmat imediat dupa scurtul moment de publicitate, intr-o stire...
La un jurnal tv, stirile sunt pigmentate - de la politic si social, trecand prin economic si terminand cu sportul si internationalul - cu tot felul de amanunte care iau fata adevaratelor stiri.
Din pacate, multe dintre stirile "negative" au un suport real si destui dintre romanii care au plecat sa-si incerce norocul in Europa se dedau la acte care ne umplu de rusine.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
Concurentul numarul unu al producatorului din Banie este unul din Vâlcea, Vel Pitar. ...   Vel Pitar - "cel dintâi brutar" Are 12 unitati de productie la nivel national, unde se fabrica lunar aproximativ 10.000 de tone de pâine.
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. ... In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.
mizau pe “forta lui Basescu“ de a se impune in dezbaterile unu la unu cu Adrian Nastase. “Daca nu s-a putut, am pus accent pe deplasarile in tara, unde am organizat ample manifestatii electorale in peste 30 de judete“, a explicat Tariceanu.
Pana la 1.00 luptam, ca la unu si ceva plecam la masa - Cu 100 de voturi pentru, nici un vot impotriva si nici o abtinere, din cei 87 prezenti, a fost adoptat proiectul de lege.
Pai l-am vazut pe la niste sedinte de partid pe Gelu Visan venind cu unu’ care-i cara servieta… In politica romaneasca nu l-am mai vazut asa decat pe Vadim Tudor, or nu suporta comparatie… GdS:
In 24 iulie a.c., deci aum o luna, intrun interviu postat pe site-ul de propaganda ziare.com, intrebat In ce stadiu suntei acum cu partidul politic, insusi Dacian Ciolos declara: ... PSD 35-40%, PNL 19-25%, ALDE 15%, USR 9-10% - IMAS:
Prin Documentul de pozitie pentru capitolul 17 “Stiinta si cercetare“, Romania s-a angajat sa realizeze o finantare adecvata a sistemului de cercetare-dezvoltare si inovare, care se va concretiza in majorarea cheltuielilor publice la unu la suta din PIB pana in 2007.
Democratii vor merge alaturi de liberali in perspectiva alegerilor anticipate, raportul dintre cele doua formatiuni fiind de unu la unu, sustine Berceanu.
Totodata, pana in 10 septembrie, noul regulament trebuie sa fie aprobat in plenul celor doua Camere, urmand sa se treaca la alegeri.
google-analytics.com