Cautare

53918 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 13 mai 2010" (3.93 secunde)
Grupul de firme romano-german Auto Schunn reprezinta a treia entitate Mercedes-Benz din Romania din punctul de vedere al volumului de vanzari si are reprezentante auto in Germania la Westendorf si in Romania la Arad, Deva, Suceava si Sibiu.
Dezvaluiri incredibile ale unui barbat care a participat la sapaturi In anii 1940-1950, la Argedava, judetul Giurgiu, unde s-a stabilit ca a fost prima cetate de scaun a lui Burebista, inainte de a unifica toate triburile dacilor, arheologii au descoperit nu mai putin de 80 de schelete uriase, de umanoizi de 4-5 metri inaltime.
"Eu cred ca mai importanta este problema din sanatate decat cea a drumurilor", a mai spus liderul democratilor bihoreni, care insa a tinut sa precizeze ca nici colegii sai din Biroul Permanent National al PD nu sunt multumiti de activitatea colegului lor Gheorghe Dobre.
Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu. ... Cu siguranta pe viitor voi face si mai multe cumparaturi in cadrul Galeriei si incurajez pe toata lumea sa-mi urmeze exemplul.
Senatul a aprobat efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene Plenul Senatului a aprobat, in sedinta de joi, proiectul de hotarare privind efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene.
Scorul inregistrat, 25-9, 25-21 si 25-18, arata ca oltencele nu au avut probleme cu adversara, mai slab pozitionata in clasament. ... "A fost un meci dezastru, cum nu-mi amintesc sa mai fi avut parte.
Mai departe a fost decizia celor de la DGFP Hunedoara. ... Senatorul Ion Florescu, care a avut si un mandat de deputat, a aparut pe lista Coalitiei pentru un Parlament Curat, fiind acuzat ca ar fi fost implicat in mai multe afaceri dubioase care vizau exploatarea pietrei.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a criticat Guvernul, duminica, la Deva, spunand ca este liberal "doar cu numele" si ca "a fost dat in franciza de Ion Iliescu" premierului Calin Popescu Tariceanu.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
CNADNR a anuntat pe 12 aprilie castigatorii licitatiilor pentru mai multe loturi din tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva, Orastie-Sibiu.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
In timp ce cotatiile metalului galben ating preturi-record la bursele internationale, filiala Bradmin a companiei Mininvest Deva a ramas cu 2.000 de tone de concentrate aurifere si trei kilograme de aur pe stoc, dupa ce exploatarea miniera din Brad a fost inchisa acum cateva zile.
Situatia prezentata ingreuneaza activitatea Termoelectrica, atat in ceea ce priveste atragerea de investitori, cat si atragerea surselor financiare pentru proiectele absolut necesare, cum ar fi mai ales adoptarea la cerintele de mediu impuse de normele europene", au spus reprezentantii Termoelectrica.
Daca Oltchim Ramnicu Valcea si Universitatea Jolidon Cluj, campioana, respectiv vicecampioana Romaniei la handbal feminin, isi permit sa dispute amicale in Turcia, echipa SCM Craiova se va pregati pentru meciurile din campionat prin doua partide de verificare in Banie, in compania formatiei CSM Cetate Deva.
lei reprezinta energie termica livrata catre societatile de termoficare, consideram ca acordarea unui ajutor de stat catre Unitatile Administrativ Teritoriale care au in subordine societati de distributie a energiei termice in Valea Jiului si Municipiului Deva, poate duce la recuperarea creantelor CEH.
Din analizele efectuate de reprezentantii celor doua termocentrale Mintia si Paroseni, precum si din situatia prezentata de edilii municipiilor Deva si Petrosani, a reiesit faptul ca in perioada de iarna 2015 â€" 2016, 30.000 de familii din Municipiul Deva si din orasele Vaii Jiului, unitati de invatamant, spitale si alte spatii edilitare, risca sa-si petreaca iarna in frig intrucat nu exista suficienta huila pentru functionarea celor doua termocentrale.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Un sofer de 72 de ani, care conducea un Logan, a fost surprins in trafic in timp ce mergea pe contrasens cu viteza, fara sa tina cont ca putea produce o tragedie, pe autostrada Sibiu - Deva.
google-analytics.com