Cautare

4095 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 05 04 2010" (2.79 secunde)
FLORIN CALINESCU revine la televizor, la PRIMA TV, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. FLORIN CALINESCU revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.
Cateva mii de pasionati de publicitate au sarbatorit pana dimineata Noaptea Devoratorilor de Publicitate, pe 7 noiembrie la Sala Polivalenta. ... Pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, a avut loc editia cu numarul 19, in prezenta lui Jean-Marie Boursicot.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania.
In Evenimentul Zilei de acum cativa ani, a aparut un articol in care se sustinea ca supraetajarea blocurilor din Capitala ar crea peste 20.000 de apartamente. ... Sa vedem in continuare argumentele pro si contra. In Capitala, zicea autorul articolului, sunt 12.000 de blocuri.
Cititorii DCNEWS voteaza la europarlamentare! Pe site-ul DCNEWS puteti vota in avans la alegerile europarlamentare. Sondajul a inceput la 15 Mai 2019 ora 04:27 si este in curs de desfasurare.
Primavara asta astenia parca ne-a lovit mai rau si ne-a lasat un gust amar de lehamite dupa tot circul politic intens din ultima vreme.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
Luna iunie a adus un record de trafic pentru site-ul stirileprotv.ro, potrivit datelor oferite de SATI.
Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV. In timpul audierilor, cand a fost vorba de acuzatiile privind cenzura pe care a impus-o in televiziunea publica, Nicolau a relatat o discutie cu fostul presedinte Emil Constantinescu.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
FARCAS) Faptul ca fenomenul OZN a fost socotit de armata americana un subiect suficient de interesant pentru a cheltui pe investigarea lui 22 milioane de dolari, n-a trecut neobservat pe plan mondial.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Mircea Matei, secretarul general al organizatiei judetene, a facut o serie de afirmatii cu caracter denigrator la adresa noii conduceri a Primariei, acuzandu-i pe liberali ca au apucaturi de militieni.
Fostul premier Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca zilele acestea ne-au adus in fata foarte multe scandaluri care, crede el, sunt menite a fi discutate vremelnic si uitate "de urgenta" in vederea alegerilor din toamna.
Fostul presedinte Ion Iliescu este de parere ca decizia guvernului Boc de a declasifica dosarele revolutiei ar putea sa fie doar o diversiune, "o perdea de fum menita sa abata atentia de la revolta sindicatelor".
Comisia Nationala de Prognoza (CNP) a revizuit în jos, la sfârsitul saptamânii trecute, estimarea privind cresterea economica a tarii noastre pe anul viitor. Alecsandru GHITA-ALBULESCU Seceta si o productivitate în scadere au fost principalele elemente care au stat la baza diminuarii cu 6% a acestei previziuni.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa? Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
google-analytics.com