Cautare

62648 de rezultate pentru "stirile locale tv neptun constanta din data de 12 02 2010" (5.80 secunde)
In incercarea de a scoate litoralul sudic din paragina, SC T.H.R. ... De la hoteluri, restaurante pana la braserii, laboratoare si cofetarii, toate vor fi scoase la vanzare, in cel mai scurt timp.
romaniatv.net / PLUTO, sarbatorit de Google cu un logo special pe 14 iulie (Autoare:
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Tentativele de genul Victor Ponta sau Daciana Sarbu, ori - de ce nu - Codrut Seres, nu pot fi numite inca "de referinta".
Senatorul PD de Constanta Dorel Onaca a ales o modalitate inedita de a-si promova activitatea politica. Daca ceilalti parlamentari democrati s-au axat pe proiecte de interes strict local, materializate in diferite initiative legislative, Onaca prefera o abordare de marketing, menita sa familiarizeze Constanta in randul jurnalistilor din presa centrala.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Victorie istorica a PSD in Bucuresti, social democratii adjudecandu-si Primaria Generala si toate primariile de sector, potrivit rezultatelor partiale oficiale comunivate de BEC la alegerile locale 2016.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B. GABRIEL de 21 de ani si D.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
Prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a convocat astazi toti factorii cu responsabilitati in combaterea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, pentru stabilirea unei strategii comune care sa conduca la eradicarea acestui fenomen pe raza judetului Constanta.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Autoritatile locale nu vor putea sa transfere sume de la cheltuieli de capital la cele curente. Cele care vor solicita fonduri suplimentare trebuie sa semneze programe de ajustare.
Autoritatile locale nu vor putea sa transfere sume de la cheltuieli de capital la cele curente. Cele care vor solicita fonduri suplimentare trebuie sa semneze programe de ajustare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Sa lasam autoritatilor locale responsabilitatea dimensionarii corecte a efectivelor Politiei Locale", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com