Cautare

61359 de rezultate pentru "stirile din judetu dambovita orasul pucioasa" (6.38 secunde)
In perioada 7 - 13 august, producatorii romani de legume-fructe sunt asteptati in oricare hipermarket Carrefour din tara pentru a deveni parteneri si furnizori ai lantului de magazine Carrefour. ... Chiar daca sunt producatori mici, ii vom lista la magazinele din zona de provenienta.
Scolile sunt inchise luni in Bucuresti si in mai multe judete din tara Din cauza vremii, luni, in Bucuresti si alte cateva judete din tara, scolile si gradinitele sunt inchise, urmand ca apoi sa se ia masurile necesare pentru recuperarea orelor pierdute.
Bulevardul Unirii devine pietonal din acest an Bulevardul Unirii va deveni zona de promenada pentru bucuresteni. ... Proiectul va fi implementat din acest an, a declarat primarul general, Sorin Oprescu. Tot printre prioritatile edilului-sef au fost incluse si largirea podului Hasdeu si reabilitarea raului Dambovita.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Un recidivist a vrut sa se razbune pe omul legii, pentru ca acesta a facut parte din echipa care l-a anchetat intr-un alt caz de agresiune, cand si-a batut crunt concubina, fata sefului de post din Pietrosita.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. Acesta a derapat si s-a izbit de marginea unui sant din beton.
- pristornice - bete (pentru femei), la 50 RON - se purtau inainte la fote - valnic (din Dambovita) - la 150 RON - marame din borangic 100% - la 350 RON - ii din Arges si din Dambovita
Un numar de 41 de membri PSD si-au depus, pana marti seara, cand a expirat termenul-limita, candidatura pentru una dintre cele 17 functii de conducere centrala care vor fi alese la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Ion Stan, demis de la conducerea PSD Dambovita Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, a fost demis, marti, de Biroul Permanent National al PSD, cu unanimitate de voturi.
Ei sunt si pasoptistii increzatori in istoria zilei de maine, si regalistii unei sperante care invie greu, si rinocerii debusolati ai nimicului, si nu ma gandesc neaparat la piesa concetateanului nostru, decolat de pe Dambovita si aterizat la Paris, Eugen Ionescu, roman-evreu nascut la Slatina, genial in asezarea scenica a absurdului.
Avem suc de mere din Voinesti, Dambovita, in combinatii diferite: ... Avem si tuica - la 15 lei / litru, palinca - 30 lei / litru si mere - 2-3 lei / kg (toate soiurile dulci, parfumate si dulci), ne-a spus Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita.
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
O femeie din Targoviste a fost accidentata mortal astazi pe o trecere de pietoni de la intrarea in oras, care insa nu era marcata corespunzator, intrucat in zona s-au desfasurat lucrari de asfaltare.
O eventuala candidatura a lui Adrian Nastase la sefia Consiliului National al PSD incepe sa obtina sustinere din teritoriu.
"Marea miza a lui Basescu e modificarea Constitutiei"' 'Ion Iliescu si Traian Basescu au preluat din comunism modelul de sef de stat, dar, pesedistul nu a pus niciodata accent pe atributele executive ale presedintelui in timp ce fostul sef de vas a depus toate eforturile posibile pentru a centraliza, la un loc, cat mai multa putere, sustine ex-premierul Adrian Nastase, pe blog-ul propriu.
Din punctul de vedere al Primariei, ne-am indeplinit obligatiile. ... Estimarile arata ca suntem la aproximativ 45% din totalul lucrarilor si vreau sa le impulsionez in asa fel incat Pasajul sa fie gata inainte de finalul anului viitor", a spus Primarul General.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Echipajul unei ambulante din judetul Dambovita a trecut prin momente de groaza. ... Din cauza ghetii, in centrul localitatii Brezoaele, ambulanta care mergea la un caz a derapat si s-a oprit intr-un stalp.
google-analytics.com