Cautare

61359 de rezultate pentru "stirile din judetu dambovita orasul pucioasa" (6.34 secunde)
Claudiu Padurean ) Unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de Sud-Est, Timisoara, este deosebit de important atat pentru istoria romanilor, cat si pentru cea a maghiarilor.
Orasul Tulcea se afla situat in judetul Tulcea, fiind resedinta de judet a acestui judet, devenind la data de 14 noiembrie 1878, capitala judetului cu acelasi nume, fiind cel mai important oras al Dobrogei.
Vara incepe cu noi aventuri si multa voie buna in Orasul Inghetat din Sun Plaza! ... Daca le era dor de o bulgareala, in Orasul Inghetat se vor putea lua la intrecere cu prietenii in concursuri antrenante, pline de voie buna.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
Acum se rade, din nou, la noi in casa. ... 24 martie 1975, Bucuresti) este o celebra prezentatoare TV de stiri din Romania.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. ... Va prezenta stirile din prime time de weekend deocamdata si va intra pe sticla probabil de la jumatatea lunii martie.
De parca stirile de la ora cinci nu erau destul de inspaimantatoare, de parca "realitatea romaneasca", cum ii place ministrului Flutur sa se exprime, nu ar fi destul de plina de emotii, ne mai lipsea si muzicalitatea ca sa facem stirile mai patetice.
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" : ... Prognoza din septembrie a EIU este in crestere comparativ cu raportul pentru luna iulie.
Pentru mult timp orasul a fost supranumit Orasul Alb, din cauza dealurilor albicioase din jur. De altfel, intregului tarm i s-a spus, din aceleasi motive, Coasta de Argint. In prezent, brosurile din Bulgaria care prezinta orasul il numesc "perla litoralului bulgaresc".
TURTUCAIA - ORASUL PICTORILOR (Autor: ... Constantin TUDOR) Turtucaia (actualmente Tutrakan - in Republica Bulgaria) este o localitate de pe malul drept al Dunarii, situata in fata Oltenitei, care este legata incepand din antichitate de istoria meleagurilor calarasene. Aici romanii ridicasera inca din secolul I i.
Orasul subteran Damanhur (Italia) Necunoscut lumii pana in urma cu cativa ani, deoarece niciunui strain nu i-a fost permis accesul aici, vastul complex de galerii si domuri subpamantene (cel mai mare din lume) se afla la 30 de km de orasul italian Torino si reprezinta o lume aparte.
Ionela Stanila) Pasionat de fotografie, un tanar din Calarasi si-a dat seama ca astfel ar putea schimba fata orasului, aratandu-le si altora ceea ce doar el vede prin obiectivul aparatului. Cele mai frumoase peisaje, cladiri si oameni din orasul de pe malul Borcei sunt imediat imortalizate.
O stire din Cotidianul, semnata de Magda Colgiu, anunta sec: ... A fost gasit si dus la spitalul din Campina, iar de acolo l-am adus aici, la Targoviste.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Nici la Paris nu e asa scump." • "In 2008 erau facute doar vreo 33 de exproprieri din 93 cate trebuiau facute. ... In 20 de minute se va putea ajunge din Militari in Baneasa, in conditii de trafic normal." • "Oamenii inteleg foarte multe, daca stai sa le explici.
Deseori planurile din birouri nu s-au potrivit cu cele din teren, ingreunandu-le munca. ... podul hobanat, portiunea suspendata prin cabluri deasupra caii ferate, este cel mai lat de acest tip din Europa.
raul Dambovita peste podul existent si calea ferata, in zona Garii de Nord.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine. Incidentul a avut loc pe o strada din localitate.
google-analytics.com