Cautare

62159 de rezultate pentru "stirile de ultima ora din judetu dambovita orasul pucioasa" (7.69 secunde)
Cod galben de furtuni in aproape toata tara de sambata pana luni Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica, insotita de averse si descarcari electrice, valabila in aproape toata tara, de sambata, ora 16.00, pana luni, ora 21.00.
FARCAS) Faptul ca fenomenul OZN a fost socotit de armata americana un subiect suficient de interesant pentru a cheltui pe investigarea lui 22 milioane de dolari, n-a trecut neobservat pe plan mondial.
Stirile TVR: Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta.
Dorina Mihailescu este o fata desteapta, care a facut pentru PSD (o anumita parte a PSD, mai precis o parte din "greii” partidului) si ce era si ce nu era normal, moral.
Fostul premier Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca zilele acestea ne-au adus in fata foarte multe scandaluri care, crede el, sunt menite a fi discutate vremelnic si uitate "de urgenta" in vederea alegerilor din toamna.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa? Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
Comisia Nationala de Prognoza (CNP) a revizuit în jos, la sfârsitul saptamânii trecute, estimarea privind cresterea economica a tarii noastre pe anul viitor. ... În plus, deficitul de cont curent a ajuns la 16% din PIB, fapt care se va reflecta în scaderea investitiilor directe si indirecte.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, unul din trei americani foloseste in mod regulat internetul pentru a se informa.
S-a zis de atatea milioane de ori ca promovarea imaginii lui Gigi Becali este un rau pe care ni-l facem constient, ca natiune romana.
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
Fostul presedinte Ion Iliescu este de parere ca decizia guvernului Boc de a declasifica dosarele revolutiei ar putea sa fie doar o diversiune, "o perdea de fum menita sa abata atentia de la revolta sindicatelor".
La ce sunt folosite tabletele media de cei care le cumpara Gartner a intervievat 510 de utilizatori prin intermediul unui sondaj online, din SUA, Marea Britanie si Australia pentru a obtine o mai buna intelegere a modului in care cei care au adoptat printre primii tabletele media folosesc dispozitivele de conectare.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Anunt de ultima ora de la meteorologi. Toata Romania e vizata de asta! Anunt de ultima ora de la meteorologi: Administratia Nationala de Meteorologie a lansat un avertisment pentru mai multe zone ale tarii.
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
Sunt motive pentru suspendarea lui Traian Băsescu, dar nu este un obiectiv al PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste ca sunt motive pentru suspendarea lui Traian Basescu, ca depinde de comportamentul acestuia daca va fi sau nu suspendat, dar ca acesta nu reprezinta un obiectiv al PSD.
Ancheta tragediei in care au pierit duminica seara un sofer si pasagerul sau, aflati in masina cazuta in raul Dambovita, se anunta deosebit de complicata.
Marian Vanghelie va merge, in prima zi a vizitei sale in SUA, la Departamentul de Stat, se va intalni cu directorul Serviciului Public de alimentare cu apa si retele de canalizare al Washington D.C.
Miscarea de Rezistenta informeaza : Marius Tuca si Marius Manole revin, din 12 septembrie, la matinalul Smart FM (Autor: Cristi Semeghin) Smart FM (107,3 FM), trece la grila de toamna, de luni, 12 septembrie 2016.
Iarna a plecat din tara, dar au venit suvoaiele. Mai multe judete sunt afectate de inundatii (Autor: Ion Iorga) Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) a lansat o avertizare pentru locuitorii din 10 judete ale tarii, fata de topirea brusca a zapezilor.
google-analytics.com