Cautare

62159 de rezultate pentru "stirile de ultima ora din judetu dambovita orasul pucioasa" (6.23 secunde)
Marele premiu pe care regizorul roman Cristian Mungiu l-a castigat la cea de-a 60-a editie a Festivalului de la Cannes seamana mult cu ploile din ultima vreme, care reusesc, cat de cat, sa potoleasca arsita cumplita ce pare a fi pus stapanire pe tara.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 4 februarie 2011.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii ale SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Ne miram ca democratia a venit peste noi cu mai multe rele decat cu lucruri bune, dar nu ne gandim ca tine de puterea noastra de a filtra ceea ce ni se ofera pe tava, in functie de dorinta de dezvoltare ca individ a fiecaruia.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Compania Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care detine si hotelul Radisson din Bucuresti, a pus pe "hold" cele opt proiecte pe care le detine pe piata locala, care implica investitii estimate la circa doua miliarde de euro, incluzand megaproiectul Dambovita Center, de pe platforma Casei Radio din centrul Capitalei.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Pasajul Basarab - deschis pietonilor de sambata, ora 10 Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, vineri, ca traficul pe Podul Basarab se va deschide, de sambata, pentru pietoni, in timp ce vehiculele vor avea liber la drum incepand de duminica, de la ora 6:00.
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 20 Copilotul elicopterului este Ginel Claudiu Cracanel, iar pilot este Petre Catuneanu. Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Orar Magazine Sarbatori 2015 Magazine Standard / City Program Craciun 19-23 decembrie pana la ora 24 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie pana la ora 24 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine LOCO Program Craciun 21-23 decembrie - 24 decembrie - pana la ora 18 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 28-30 decembrie pana la ora 22 31 decembrie - pana la ora 18 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine NON STOP Program Craciun 19-23 decembrie program NON STOP 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie program NON STOP 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine din Centre Comerciale 2.
• Ma mut la mama Godot Cafe Teatru - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia: ... Teatrul Metropolis - 9 iun 2014, ora 19:00 Regia: ... Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc • Pierrot Lunatecul Teatrul Masca - 9 iun 2014, ora 19:00 Regia:
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
Cea mai sangeroasa pagina a secolului XX a fost scrisa in urma cu 17 ani, in noaptea de 25/26 februarie 1992, cand trupele armate annene au patruns in orasul azer Hodjali, cu sprijinul tehnicii grele si a regimentului 366 de infanterie al fostei URSS.
Tramvaiele liniei 34 circula de duminica pe Pasajul Basarab Tramvaiele liniei 34 circula pe Pasajul Basarab incepand de duminica, odata cu deschiderea traficului rutier pe pod, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti.
google-analytics.com