Cautare

4821 de rezultate pentru "stiri protv promenada mall sibiu 27 02 2010" (6.43 secunde)
Un centru comercial de tip mall va functiona în Slatina, de anul viitor. ... Mall-ul va fi amplasat pe strada Pitesti, în apropiere de ALRO.În prezent, Plazza Centers, societatea care realizeaza investitia, a depus documentatia necesara la Comisia de urbanism si asteapta autorizatia de constructie pentru a începe lucrarile.
Astazi, la City Mall, a avut loc inaugurarea primului magazin realizat in parteneriat de catre un producator de electrocasnice si un retailer. ... Situat la primul etaj, in City Mall, magazinul ofera clientilor sai pe o suprafata de 83 mp o experienta aparte:
Au venit dupa mine cand ieseam din mall, injurandu-ma si acuzandu-ma ca suntem niste mincinosi, ca instigam poporul impotriva domnului presedinte Basescu si ca mintim ca se traieste rau in Romania, si ca ei traiesc foarte bine in Romania.
Se construieste un nou mall in Capitala In aceasta toamna, vor incepe lucrarile de constructie la un nou mall in Bucuresti.
Carrefour va deschide marti cel de-al optulea hipermarket din Capitala, in mall-ul Colosseum Marti, retailer-ul francez Carrefour va deschide hipermarketul cu numarul opt din Capitala si cel de-al 24-lea de la nivel national.
Mega Mall va beneficia de 1.000 de noi locuri de parcare. Mega-Mall se va intinde pe o suprafata de teren de 5,6 hectare. ... Mega Mall urmeaza sa fie construit pe o suprafata de 5,6 hectare de teren in strada Pierre de Coubertin nr.
Mall-ul Liberty Center din Rahova a fost vandut la prima licitatie Centrul comercial Liberty Center din cartierul bucurestean Rahova, executat silit, a fost vandut la prima licitatie publica, organizata marti, mall-ul fiind adjudecat la pretul de pornire stabilit la 60 de milioane de euro, de catre firma Rosequeens Properties, detinuta de Rosequeens Properties Limited, inregistrata in Cipru.
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Urmatoarele tronsoane de autostrada pe care se va taia panglica sunt primul lot al autostrazii Orastie-Sibiu, cu o lungime de circa 24 km, si cel de-al doilea lot al sectorului Nadlac-Arad, cu o lungime de 16,6 km.
Divizia A Energia Rovinari - CSU Atlassib Sibiu 96-81 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 600. ... CSU Sibiu:
Care sunt o parte din telespectatorii PROTV, unii din domeniul business sau conexe, furajati cu stiri si jurnale de bunastare.
Oradea, Targu-Mures, Ploiesti, Bacau, Brasov, Sibiu, Galati, Craiova, Baia Mare si Arad. ... Primul mall Tiago va fi deschis in Oradea in 2008. ... In 2010 si 2011 vor fi deschise Tiago Sibiu, Tiago Galati, Tiago Iasi si alte doua Tiago Malls.
Agentiile Bran si Poiana Brasov vor functiona in zilele de 26 decembrie 2010 si 2 ianuarie 2011 intre orele 10.00 si 14.00.
Adrian Nastase publica in "Jurnalul National" un articol intitulat "Romania, ca mall", pe care il puteti citi in continuare.
In prezent, NEPI gestioneaza in Romania centre comerciale precum Ploiesti Shopping City, City Park Constanta, Promenada Mall Braila, Galati Shopping City, Retail Park Auchan Pitesti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Brasov Strip Mall dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview Bucuresti si City Business Centre Timisoara.
De asemenea, la Mega Mall, Promenada Mall si Mall Vitan veti putea admira si achizitiona obiecte de sticlarie si decoratiuni.
google-analytics.com