Cautare

4822 de rezultate pentru "stiri protv promenada mall sibiu 27 02 2010" (4.45 secunde)
Un proiect de 80 de milioane de euro s-ar putea concretiza in primul semestru al anului 2009 printr-un mall, localizat in vecinatatea Parcului "Romanescu", pe strada Caracal. In cadrul unei conferinte organizate in incinta Primariei Craiova a fost prezentat proiectul pentru Craiova Mall.
Ideea construirii unui mall în locul stadionului Tineretului nu mai pare batuta în cuie pentru autoritatile doljene. ... Pe sistemul "unde priveai, tot mall vedeai", toate cele patru oferte depuse în cadrul concursului de idei au avut prevazut câte un mall, lucru solicitat de executivul doljean.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, anunta apropierea de final a lucrarilor sale de constructie.
Odata cu deschiderea AFI Palace Cotroceni, companiile, dar si vizitatorii mall-ului vor avea la dispozitie un spatiu destinat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente, denumit Smart Market Advertise - SMA.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Astfel autostrada despre care anul trecut ministrul Transporturilor spunea ca va duce din acest sezon romanii spre Litoral intra pe o lista mai lunga de proiecte reziliate ce mai include Bucuresti-Brasov, 173 km (concesiune reziliata in 2005), Comarnic-Brasov, 55 km (concesiune stopata in 2010), centura Sibiu 23 km (intrerupt in 2007).
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Aceasta opereaza in Romania cu posturile ProTV, Acasa, ProCinema si ProTV International. Tranzactia se ridica la suma de 27,2 milioane de dolari americani.
Stiri TVR: Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu. ... Fetita participa la cursuri de inot, la Bazinul Olimpia din Sibiu. ... Copila este internata la Spitalul Clinic de Pediatrie Luther din Sibiu.
Desi dezvoltatorul Plaza Centers anuntase in 2008 ca, pana la sfarsitul anului, va inaugura un mall in municipiu, peste proiectul Slatina Plaza s-a asezat praful. Proiectul care viza constructia unui mall la Slatina a fost abandonat de compania israeliana Plaza Centers.
Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri. ... Este vorba de televiziunile de stiri.
Recent, a avut loc lansarea online a colectiei Lifetime Companion de la Smiles Bags pe site-ul molecule-f.com, ocazie cu care Molecule F Concept Store din Promenada Mall s-a transformat intr-o scena de teatru.
Danemarca Suedia Norvegia Germania Spania China Elvetia EAU Egipt Austria Franta Romania Pentru 2017 sunt deja contractate peste 80 de noi locatii in mai mult de 10 tari. Primul magazin care se deschide in Romania va fi din 9 septembrie in Promenada Mall.
"Acolo nu a fost niciodata Biblioteca Nationala, a fost o cladire construita de Ceausescu in vederea crearii unei biblioteci, ea a ramas in paragina de 20 de ani, acum a inceput intr-un avant pionieresc Ministerul Culturii sa faca investitie de 64 de milioane de euro, asa-numitul Mall Cultural, dar eu cred ca 300 de deputati sau senatori sau cum va fi in unicameral, au loc acolo, in cladirea aceasta, iar aceasta minunata cladire sa aduca plusvaloare poporului roman", a spus Prigoana.Intrebat daca actualul sediu al Parlamentului va fi transformat in mall, Prigoana a raspuns:
Adunarea Generala a Actionarilor societatii Tomis SA a hotarat contractarea unui credit de 33 milioane de euro, de la banca Romexterra Bank, ce urmeaza sa fie folosit pentru modernizarea mall-ului Tomis.
Proiectele de construire a mall-urilor se apropie din ce în ce mai mult de centrul Craiovei. Ultima idee de acest fel îi apartine omului de afaceri Constantin Popeci, care a si realizat un proiect pentru ridicarea unui mall pe locul halelor fostei întreprinderi „7 noiembrie“.
Cel mai mare numar de metri patrati închiriabili se gaseste în Bucuresti, cele sase mall-uri existente însumând 247.500 mp.
google-analytics.com