Cautare

61899 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (6.34 secunde)
Berbec Mergi la job, dar nu esti deloc interesat ce se intampla astazi acolo. ... Te cam joci cu optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru ca sunt in numar ceva mai mare ceea ce-ti inspira sentimentul ca, orice ai alege, tot bine va fi.
(continuare) "200 de companii multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc" - Romanii din Pungesti si din alte localitati se lupta cu una sau mai multe corporatii. ... Ce rol joaca politicul in acest context?
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Lacune legislative", pe care o puteti citi in continuare.
Fragmente din articolul scris de prof Ion Coja si publicat pe InfoBrasov.net: ROMANII SUNT ATASATI SINCER DE AMERICA! Noi i-am asteptat pe americani ca pe cavalerii dreptatii sociale, si ne-ar fi placut sa se amestece in afacerile interne ale Romaniei pentru a impune principiile democratiei, libertatii si legalitatii.
Asta e concluzia unui studiu facut de Comisia Europeana in vreo 73 de tari.
Potrivit unui sondaj realizat de GSS 2000, la comanda PNL, romanii sunt convinsi ca Traian Basescu este un lider politic puternic, avand cel mai bun scor dintre liderii politici.
Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
Andrei Manu-Marin medic primar urolog, cu specializare in neurourologie, Spitalul Dr. ... Gerota - Bucuresti Invadati de bacterii - De la o vreme incoace, moda pare sa cuprinda si bolile, scotandu-le la defilare, pe rand.
Presedintele Traian Basescu a facut aseara un ultim apel la alegatorii romani pentru a merge la vot pe 25 decembrie, precizand ca "este pentru prima data cand un sef al statului convoaca poporul la urne pentru a stabili modul in care sunt alesi parlamentarii".
Autoritatile italiene au devenit mai indulgente cu romanii din Italia. Potrivit unei declaratii a ministrului italian de Externe, Franco Frattini (foto), romanii care muncesc si respecta legile vor fi acceptati in Italia. Insa, masuri dure vor fi luate impotriva celor care comit infractiuni, a declarat, luni dimineata, Frattini.
Fascismul civic si succesul SRI in Piata Victoriei - cauze si efecte. ... Este iesit de sub orice fel de control, detine sume uriase de bani, controleaza toate institutiile statului, pana la cea mai marunta, este supradimensionat si creste permanent in dimensiuni si putere.
Agerpres informeaza ca in presa rusa au aparut comentarii ce sintetizeaza criza economica prin care trece Romania. Expertii rusi afirma ca integrarea europeana nu este o garantie in fata problemelor economice.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
Andreea Pora) PSD si Ponta pot fi infranti doar daca pe dreapta apare Liderul - imposibil -, fie daca frontul anti-PSD isi largeste bazinul electoral, iesind din capcana in care vrea sa-l arunce masinaria PSD, cea a basismului.
Portretul revolutionarului de profesie (Autor: Cristian Patrascu) Se rasuceste putin spre dreapta Lenin in muzeu! Acesta este astazi revolutionarul de profesie invocat de el in urma cu un secol, asa a ajuns, in halul asta!
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica. Recunoaste ca nu prea stie sa taca, desi uneori ar fi in folosul sau. ... Cum v-ati descrie in cateva fraze? ... E complicat sa ma prezint in cateva fraze.
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: Andreea Negru (Continuare) - Aveti familie ramasa in Siria acum? - Am familie chiar in Homs, care e distrus in proportie de 99% si sunt inconjurati si nu pot iesi din cartierul in care sunt.
Tara arde si deputatii se piaptana. Chestorul Camerei Deputatilor, deputatul PSD de Dolj, Valeriu Zgonea, vrea sa doneze calculatoarele, imprimantele si aparatele de copiat de care s-au plictisit parlamentarii sinistratilor din cele noua judete inundate.
Atunci cand nu se mai pot ingriji singuri, batranii ofera mai multe indicii care sunt adesea ignorate de cei din jurul lor. Semnele trebuie depistate din timp pentru a preveni incidente neplacute sau chiar tragice care pot afecta toate persoanele implicate.
Redactia Economica) Toate societatile pot fi clasificate dupa criteriul tipului de activitate care genereaza beneficii maxime.
google-analytics.com