Cautare

61899 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (4.99 secunde)
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Marius Diaconescu) - Continuare - Dubla identitate a aromanilor din Romania Romanii nord-dunareni stiau de existenta aromanilor sud-dunareni cel putin din secolul al XVII-lea.
"Traian Basescu nu respecta legea!", declara Calin Popescu-Tariceanu, citat de Deutsche Welle. Dar cine se mai sinchiseste de lege? Romanii il iubesc pe Klaus! Si in acest timp, politicienii joaca o partida de sah. Intr-un avion in picaj. Numele lui Klaus Iohannis este in aceste zile pe buzele tuturor:
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie! ... In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; ... Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. ... Relatiile cu ceilalti sunt si ele influentate de configuratiile astrale ale momentului.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Astrologul a anuntat schimbari importante pentru fiecare zodie, schimbari declansate de cateva tranzile astrale rare. - A intrat Uranus in Taur, o planeta minunata - e darul pe care il primim pentru urmatorii 7 ani.
Romanii si-au castigat mai intai in strada, apoi la vot, dreptul la o schimbare fundamentala Romanii si-au castigat in acest an, intai in strada, dupa aceea la vot, dreptul de a solicita o schimbare fundamentala, de a pune capat in mod simbolic unui regim politic, a declarat, vineri, premierul desemnat, Victor Ponta, in fata plenului reunit al Parlamentului.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
Din cauza neconcordantei legislative, agricultorii care doresc sa acceseze fondurile derulate prin Programul "Fermierul" pentru cofinantarea proiectelor SAPARD intampina dificultati. Desi au protocoale cu Ministerul Agriculturii, bancile se feresc sa acorde creditele pana ce contractantii nu depun garantii, in special imobiliare.
Politica de vineri seara Au mai ramas mai putin de trei luni pana la alegerile parlamentare, iar lucrurile par mai incurcate ca niciodata.
Victor Ponta, in dialog cu Marian Petruta (NARPA) Corespondenta din SUA. ... Eu nu cred intr-o opozitie care vine sa distruga tot ceea ce au facut cei dinainte.
Fara pace, ne putem lua ramas-bun de la civilizatie Seria atentatelor teroriste continua sa inroseasca harta lumii civilizate. In Europa, dar si in alte parti ale lumii.
E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite. Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si faca efectele.
Cat de inteligent esti cu adevarat? Daca ai aceste 9 calitati te poti numi o persoana inteligenta (Autor: ... O astfel de atitudine cauzeaza probleme in viata, de la neascultarea sfaturilor la incercarea de a controla vietile celor mai putin inteligenti.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata "Mandru ca sunt roman!", pe care o puteti citi in continuare. ... Sunt mandru de romanii mei, de muresenii mei! Sunt mandru de tara mea, Romania, si de regiunea de unde vin, de Transilvania!
Desi constantenii de rand nu prea reusesc sa se descurce din punct de vedere financiar, acestia gasesc o metoda de a mai amortiza lipsurile financiare, imprumutandu-se de la persoane pe care le cunosc, prieteni, rude, vecini, cu speranta ca vor avea din partea acestora intelegere daca se mai intarzie cu banii, evitand astfel problemele pe care le-ar putea avea cu banca sau cu alte firme de creditare in cazul restantelor.
Ea se numeste Bulgaria, tara despre care se spune ca este mai ieftina decat a noastra si care este prezentata ca un paradis turistic. Ca in orice reclama, adevarul se afla undeva la mijloc, fiecare destinatie avand plusurile si minusurile ei.
" Cresterea calitatii serviciilor de sanatate " Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: Sanatatea este unul dintre pilonii de baza ai statului bunastarii. Este un domeniu strategic si de o importanta vitala atat pentru prezentul dar, mai ales, pentru viitorul tarii noastre.
google-analytics.com