Cautare

29357 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (7.24 secunde)
Acum este de dreapta printr-un singur fapt, care tine mai degraba de brand, are un lider hotarat - vorbim de Traian Basescu, care este liderul simbolic al partidului -, care are un comportament atitudinal de dreapta, prin metode, prin discurs, prin modul autoritar prin care se exprima in spatiul public.
Policolor S.A., producator roman de lacuri si vopsele cu o experienta de peste 50 de ani in piata, lanseaza campania nationala Culorile Romaniei, editia 2016, prin care sunt sustinute proiecte din Romania avand ca numitor comun doua valori importante:
Sunt multi care se afla in situatia chelului, care nu-si dau seama la ce se expun incercand sa ascunda o hiba sau alta prin tot felul de tertipuri.
Romania nu poate iesi din criza prin asmutirea celor care lucreaza in sectorul privat impotriva celor care muncesc in sectorul public, a patronilor impotriva salariatilor, a tinerilor impotriva celor mai in varsta, a orasenilor impotriva satenilor, a pacientilor asupra medicilor, a elevilor si studentilor impotriva profesorilor, a "slabilor" impotriva "grasilor", intr-un final, a tuturor impotriva tuturor.
Fundatia Orange Romania a desemnat castigatorii programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet" editia 2014. Cu un buget total in valoare de 357.724 de euro, fondul "Lumea prin culoare si sunet" ofera proiectelor castigatoare ale editiei 2014 finantari de pana la 50.000 de euro.
Desi in urma unei intalniri "particulare" intre Mircea Geoana si Ion Iliescu s-a convenit ca Polul Social nu va deveni o alternativa la PSD, ieri, inaintea sedintei conducerii partidului, mai multi lideri social-democrati s-au aratat rezervati fata de utilitatea acestei constructii politice.
In ciuda declaratiilor aparute in media, prin care presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, anunta ca social democratii vor desfasura o campanie electorala agresiva, la Constanta, vicepresedintele PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat ca formatiunea politica din care face parte se va axa pe o campanie oarecum linistita, respectiv "o campanie de explicare" pentru referendumul ce se va desfasura pe data de 19 mai 2007.
In caz contrar, social-democratii vor considera ca Executivul nu este capabil sa-si duca mandatul pana la sfarsit si ameninta cu alegeri anticipate chiar in aceasta vara.
Legi capitale vor fi adoptate prin asumarea raspunderii! ... presedintele Traian Basescu a anuntat joi ca legile privind reforma sanatatii, asistenta sociala si numirile de judecatori la Inalta Curte vor fi adoptate prin asumarea raspunderii de Guvern, pentru ca s-a dovedit ca nu pot fi trecute prin Parlament.
Legea privind combaterea practicilor comerciale incorecte a intrat in vigoare din luna ianuarie a anului in curs, aceasta conferind Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor competenta de a sanctiona publicitatea inselatoare, publicitatea agresiva, falsele oferte "gratuite", inducerea in eroare a consumatorilor prin omisiune sau prin reclamele-capcana.
Geoana a declarat ca ideea crearii Polului Social are la baza o dezbatere despre o constructie politica viabila in zona de stanga, mai ampla decat PSD si de care PSD este interesat. "Polul Social nu este nici al lui Roman, nici al lui Iliescu, nici al lui Geoana.
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
Sirul intanirilor din ultimele zile atat intre liberali si social-democrati, cat si intre liderii PSD si presedintele Traian Basescu alaturi de reprezentantii PD s-a blocat ieri la intalnirea pe care liderii PNL si cei ai PSD urmau sa o aiba la Vila Lac 1.
Conservatorii se pregatesc sa faca o surpiza aliatilor social-democrati cu ajutorul carora au intrat in Parlament (5 conservatori: ... Viitorul lider al PC, Daniel Constantin, este pregatit sa rupa legaturile cu social-democratii in perioada urmatoare.
In acest context, tema principala a reuniunii Consiliului nostru National - aprobarea aliantei cu PNL si PC (reunite in ACD) si a constituirii Uniunii Social-Liberale - raspunde tocmai obiectivului anuntat. ... Ca si social-democratia, si liberalismul modern are puternice accente sociale. ... Si nici distrugerea statului social.
PSD are obligatia de a nu incremeni, are nevoie de un nou proiect politic Presedintele Partidului Social Democrat, premierul Victor Ponta, a declarat marti ca este nevoie de un nou proiect politic care sa reprezinte un nou plan pentru Romania, apreciind ca partidul pe care il conduce "are obligatia de a nu incremeni intr-un singur proiect".
Tariful social la electricitate (folosit de cei care consumau 50 kWh/ luna) va disparea, a declarat ieri ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres. Potrivit acestuia, in locul tarifului social, autoritatile vor introduce ajutoare sociale directe pentru famiile defavorizate.
In urmatoarele patru luni, aproximativ 50% din societatile pe actiuni din Dolj trebuie sa-si majoreze capitalul social la 25.000 de euro.
Consumatorii casnici care au optat pentru tariful social sunt cei mai expusi unor facturi exorbitante daca nu isi rationalizeaza consumul. ... Tarifele reglementate sunt accesibile tuturor consumatorilor captivi, cu exceptia celui social, pentru care pot opta doar categoriile sociale defavorizate.
Extraordinarii Comunitatea pasionata de mediul digital isi da intalnire pentru a noua oara la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania. ... Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation si Online Communication.
google-analytics.com