Cautare

29357 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (4.21 secunde)
Slabuta pana acum, s-ar zice, prestatia politica a Uniunii Social Liberale. ... Evenimentul lansarii pe piata politica a Uniunii Social Liberale a fost gandit super-profesionist, in cele mai mici amanunte, nimic de zis!
Octavian Stireanu publica pe Amos News articolul "Cum a murit statul social", pe care il puteti citi in continuare. ... Este vorba de enuntul, neglijat cam pe nedrept, prin care dl Basescu a proclamat faptul ca "in Europa, statul social a murit!".
Plecarea lui din Partidul Social Democrat a fost ca urmare a unei suite de conjuncturi, initial nefavorabile lui - pe vremea cand apropiat fiind de Ion Iliescu a avut de suferit din partea lui Mircea Geoana o serie de mizerii - transformate, iata!, in reteta de succes a independentei.
A noua editie a cunoscutei conferinte dedicate Social Media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone. ... succesul in social media, oportunitatile actuale din industrie, despre noile tehnologii si modul in care ne influenteaza in viata de zi cu zi.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Zilele trecute, mai precis pe 19 si 20 aprilie a avut loc Congresul Partidului Social Democrat.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Oamenii de afaceri din Oltenia au inceput sa se asocieze pentru a adopta strategii comune de dezvoltare si promovare.
Prin urmare, pentru cine nu are incredere in cifre, adica in indicatori macroeconomici si in date statistice care cuantifica bunastarea si nivelul de trai, adica eficienta unei guvernari, recomandarea mea este sa se uite la oamenii aflati in spatele acestor cifre.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Consolidarea dialogului social", pe care o puteti citi in continuare. ... Situatia CFR Marfa si CFR Calatori din ultimele saptamani ne-a readus aminte de importanta dezvoltarii si consolidarii dialogului social.
Trilulilu a lansat aplicatia de muzica online Zonga Trilulilu a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa acceseze, pe calculator sau de pe telefonul mobil, mai mult de 1.700 ore de muzica si peste 5.800 de artisti, prin trei variante de abonament, cel mai scump fiind de 4,99 euro/luna.
in anul 2004, deci la sfarsitul guvernarii Nastase, cand guvernul Tariceanu a preluat conducerea executiva, in Romania existau 6.366.765 de asistati social. Deci, spunand rotund, 6,4 milioane de asistati social.
Petrom, Rompetrol si BCR - principalele 3 companii asociate cu domeniul CSR in social media romaneasca Am dorit sa observam care dintre principalele companii care desfasoara actiuni de CSR in Romania sunt cel mai des asociate cu acest context de catre participantii in social media.
Polul Social. ... Pentru ca Polul Social sa-si atinga scopul - relansarea viguroasa a Stangii romanesti prin adaptarea spectaculoasa la mersul vremurilor - s-ar cuveni ca fondatorii sa aiba deja limpede Proiectul.
Krypton Unplugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) - continua turneul de promovare a albumului "O parte din noi".
Tema reuniunii Clubului de la Bucuresti, care a avut loc marti seara in Capitala, a fost "120 de ani de social-democratie in Romania".
Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat - care a tinut prima pagina duminica, 10 decembrie - a avut tot ce ii trebuie sa fie o vedeta mediatica:
Campania de promovare a imaginii Fondului Proprietatea, anuntata de presedintele Consiliului de Supraveghere, Alexandru Paunescu, va incepe din 15 iunie. Tot atunci vor fi anuntate si o serie de detalii referitoare la campanie prin intermediul presei.
4, Deva) in cadrul proiectului Alege Scoala in regiunile de dezvoltare Vest, Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest!” un nou eveniment de prezentare si promovare.
Campioana judetului Dolj la fotbal, CS Apa Craiova, are mari probleme in privinta sustinerii barajului de promovare in Liga a III-a, pe care ar urma sa-l dispute pe 20 iunie, de la ora 17.30, in compania valcenilor de la Posada Perisani.
google-analytics.com