Cautare

29356 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (6.90 secunde)
Autoritatea Nationala pentru Turism are alocat pentru acest an un buget de promovare de 134 miliarde lei, cu aproape jumatate mai mic fata de cel din 2004, a declarat intr-o conferinta de presa, Carmen Moraru, director general in ANT.
56/2004 privind crearea statutului special al functionarului public denumit manager public, tinerii profesionisti bine pregatiti trebuie atrasi in administratia publica prin crearea unei noi functii specifice cu statut special, care sa beneficieze de un sistem de promovare speciala si de un nivel de salarizare motivant.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Clip de promovare pentru Jocurile Olimpice de la Soci: "Multumesc, mama" La fel ca la Jocurile Olimpice de vara de la Londra, P&G a realizat un clip de promovare si pentru JO de iarna din acest an, de la Soci, Rusia.
In opinia managerilor de resurse umane, lucrul peste program da bine, fiind luat drept criteriu in evaluarile pentru promovare. ... Sondajele efectuate recent printre angajatii si managerii romani indica faptul ca munca suplimentara conteaza insa prea putin atunci cand este vorba de promovare.
Romania cheltuieste pe actiunile de promovare a turismului de doua ori mai mult decat Croatia.
Incercarile repetate de franare a aprecierii accelerate a francului au pus si Banca Elvetiei intr-o pozitie delicata, tradusa prin pierderi de 36 de miliarde de dolari. ... Acestea sunt mari, prin comparatie cu bilantul institutiei care se cifra in mai, conform website-ului FMI, la 288,59 miliarde USD.
Impresia generala asupra site-ului, Pagina Principala, Pagina de categorie, Cautare, Pagina de Conținut / Articol, Sign-Up / Login, Pagina de confirmare a crearii contului, Confirmarea crearii contului prin e-mail, Aspecte juridice, Securitate si SEO. ... Prin modul lui greoi de functionare, anuleaza scopul pentru care a fost creat.
Pentru moment, magazinul Carrefour-Online.ro prezinta in oferta sa 53 de varietati de buchete si aranjamente florale care vor fi livrate prin intermediul FlorideLux.ro.
Orange si Universal Music au pregatit pentru comunitatea iubitorilor de muzica un website - www.orangemusic.ro. ... Pe website, utilizatorii PrePay Music vor avea posibilitatea sa participe la concursuri tematice cu premii si sa comande tonuri de apel si imagini cu cei mai buni artisti ai momentului.
Expozitia, care ilustreaza trecutul si prezentul zonei Marginimii Sibiului, punand in valoare traditii si aspecte mai putin cunoscute, prin expunerea a 200 de fotografii inedite, coincide cu inaugurarea de catre institutia muzeala si Asociatia Swiss WebAcademy a unui portal web dedicat regiunii.
In conditiile in care multe amenintari din prezent sunt create special pentru a nu fi detectate, exista totusi cateva indicii prin care putem identifica un calculator compromis.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
"Aceste informatii fusesera preluate de pe un website italian. ... Ulterior, Ora News si website-ul italian au retras articolul", se arata intr-un comunicat al MAE remis, marti seara, agentiei MEDIAFAX.
Tobet.com, website de pariuri sportive si jocuri cu premii si bani, este prezent pe piata online din Romania de pe 1 septembrie 2009. Website-ul ofera cea mai mare si diversa gama de pariuri online din Romania.
Site-ul, care a fost creat pe cand adolescentul de acum avea doar 12 ani, a primit diverse premii fiind chiar desemnat Website-ul anului.
Miercuri, in semn de protest fata de controversatul proiect de lege, o parte dintre cele mai populare website-uri s-au "autocenzurat" pentru 24 de ore.
MySearch este cunoscut pentru redirectionarile catre website-uri sponsorizate. ... Face acest lucru pentru a obtine cat mai multe cunostinte despre cele mai vizitate website-uri, timpul petrecut pe acestea, datele introduse, adresa dumneavoastra de email, locatia PC-ului si alte informatii similare.
"Un prieten aproape de tine!" • 1 website de comert online: ... "Un prieten aproape de tine!" • 1 website de comert online:
Guvernul Romaniei si-a propus sa lanseze un website care sa contina informatii pentru intreprinderile mici si mijlocii din tara noastra, asa ca a contractat patru firme straine pentru realizarea site-ului "business-entrepreneur.ro", pentru acest proiect beneficiind de finantare PHARE.
google-analytics.com