Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (4.38 secunde)
Predecesorul lui Ilie Sarbu, ministrul Petre Daea, a prezentat ieri bilantul Ministerului Agriculturii dupa cei patru ani de activitate. Iar roadele sunt coapte si din belsug, pentru ca, statistic, totul e de bine.
Programul de preschimbare a rablelor a creat nebunie, cozi infernale si situatii paradoxale in intreaga tara. Daca la Brasov dealerii de autoturisme Dacia si-au epuizat in cateva zile cotele repartizate pentru participare, la Piatra-Neamt doar sase nemteni au ajuns cu rablele la REMAT.
Comisia Europeana (CE) a aprobat modificarile propuse de Romania pentru imbunatatirea prelucrarii si marketingului produselor agricole si piscicole, investitii in exploatatiile agricole si dezvoltarea si diversificarea activitatilor economice din programul Sapard referitoare la cresterea gradului de cofinantare si a valorii maxime eligibile pentru proiecte, modificarile aprobate fiind si de ordin procedural.
Programul „Vacanta Romaneasca la Marea Neagra“, care s-a desfasurat in perioada 12 august - 10 septembrie, sub simbolul rasaritului de soare de la malul marii, a fost organizat de Autoritatea Nationala pentru Turism, Consiliul Judetean Constanta si Biroul National Sindical.
Obiectivele pentru 2006 ale Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) sunt respectarea standardelor in domeniul sanitar-veterinar, dar si identificarea parcelelor, ne-a declarat ieri Adrian ¥ibu, purtatorul de cuvant al institutiei.
Pentru 2006, Sanatatea va avea un buget cu 40% mai mare decat cel de anul trecut, adica 458.124 de mii de RON, fata de 330.766 de mii de RON, cat au fost alocate in 2005.
Anul acesta, romanii vor putea sa cumpere produse din magazine certificate cu marca Pro Q. ... Dar ce inseamna de fapt acest marcaj.
Cu toate ca de la inceputul anului oltenii pot accesa credite de cofinantare pentru SAPARD, cu dobanda de 5%, doar zece proiecte sunt in acest moment in studiu la banci.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a primit 133 de cereri de finantare, in valoare de 128 de milioane de euro, pentru reabilitarea infrastructurii rurale calamitata de inundatiile produse anul trecut.
Accesul in statiunea turistica de munte din Parang ar putea fi facut prin intermediul unei telecabine, dupa ce programul guvernamental "Schi in Carpati" va deveni viabil si in Valea Jiului.
Campania de regenerare a padurilor de anul acesta, campanie aprobata de catre Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA, a prevazut efectuarea de lucrari de regenerare a padurilor pe o suprafata de 21.500 hectare, dintre care, prin regenerari naturale pe o suprafata de 7.800 hectare, respectiv 36,6% din total, iar prin impaduriri pe o suprafata de 13.700 hectare, adica 63,7% din suprafata destinata regenerarii.
Ca si anul trecut, in apropierea Anului Nou, programul magazinelor este putin diferit fata de restul anului, mai ales ca acestea se confrunta cu o crestere a cererii de produse. Pentru a veni in intampinarea craiovenilor, marile magazine s-au deschis inca de marti dimineata.
Romanii vor primi de la UE, in urmatorii ani, o serie de fonduri nerambursabile care vor ajuta tara noastra sa se dezvolte la standardele europene. In 2007, in domeniul mediului, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) S-V Oltenia, vor putea fi accesate peste 4,4 milioane de euro.
Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a validat lista producatorilor, a importatorilor si distribuitorilor de autoturisme acceptati in Programul de Stimulare a Innoirii Parcului National Auto 2007. Cele mai mari cote au fost alocate pentru distribuitorii de automobile General Motors (Opel si Chevrolet) - 3.814 masini.
La nivelul fiecarei regiuni de dezvoltare va exista un Comitet Regional de Evaluare Strategica si Corelare (CRESC), prin filtrul caruia vor trece toate proiectele ce vor solicita finantare din programul operational regional.Întâlnirea de miercuri a membrilor Consiliului pentru dezvoltare regionala S-V OItenia a adus noutati în ceea ce priveste ierarhia puterii în cadul regiunii Oltenia.
Inspectoratul Judetean de Constructii Constanta a luat la puricat toate lucrarile care s-au realizat in cadrul programului SAPARD. Cum era de asteptat, la unele dintre acestea au fost descoperite deficiente, pentru care s-au dat dispozitii de remediere.
Federatia Patronilor Bihor, in parteneriat cu Primaria Oradea, organizeaza, vineri, in sala "Gen. Traian Mosoiu" a Primariei, conferinta cu tema "Program de Reabilitare Termica a Cladirilor", intre orele 9:30 si 14:30. Programul va incepe cu Sesiunea I - Importanta programelor de reabilitare termica in perspectiva standardelor europene".
România trebuie sa trimita Comisiei Europene, pâna pe 12 decembrie, Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) revizuit, în functie de observatiile facute de Comisie pe baza documentului propus initial de România, a anuntat ieri Viviana Vasile, directoare în cadrul Ministerului Agriculturii.
România trebuie sa trimita Comisiei Europene, pâna pe 12 decembrie, Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) revizuit, în functie de observatiile facute de Comisie pe baza documentului propus initial de România, a anuntat ieri Viviana Vasile, directoare în cadrul Ministerului Agriculturii.
Comisia Europeana a aprobat Programul Operational de Cooperare Transfrontaliera intre Romania si Bulgaria, in perioada 2007-2013, care va beneficia de un buget de 262 de milioane de euro. Programul va fi lansat oficial in ianuarie a anului viitor.
google-analytics.com