Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (8.34 secunde)
Forma initiala a taxei auto, suspendata pana la 31 decembrie 2012, a reintrat in vigoare de la 1 ianuarie, insa Guvernul are in vedere modificarea acesteia in prima sedinta din 2013, pe 4 ianuarie.
7 ani in care s-au pregatit 14 editii ale Programului concurs Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix.
Mediafax informeaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, propune, intr-o postare pe blogul personal, o alianta politica, inregistrata juridic, intre PSD si ACD (PNL+PC), care sa inceapa sa functioneze la nivel politic si parlamentar imediat dupa inscriere si la nivel local in termen de maxim 3 luni.
Social-democratii din Calarasi se asteptau ca Oana Niculescu-Mizil sa demisioneze din partid "Demisia doamnei Oanei Niculescu-Mizil era de asteptat atat pentru mine, cat si pentru multi dintre colegii mei", a declarat luni presedinte organizatiei municipale a PSD Calarasi, Ion Stefan.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
World Wide Web Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza (de paianjen); de multe ori este confundat cu retea (net) si se pronunta / waid web/respectiv /web/ (v.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea : ... Vladimir Turturica Cu:
Presedintele Traian Basescu va fi externat astazi, urmand sa paraseasca Spitalul Elias in jurul orei 12.00, dar va continua individual programul de recuperare, a declarat medicul Mihai Berteanu, seful Clinicii de recuperare de la Spitalul Elias.
Data-limita pana la care social-demo-cratii vor definitiva programul de guvernare alternativ al PSD este 15 august, a anuntat purtatorul de cuvant al partidului, Cristian Diaconescu. ... Diaconescu a precizat ca documentul va contine o serie de masuri care vizeaza printre altele sanatatea si educatia.
Doctrina economica si sociala a PDL, care va fi lansata luni, propune desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national, introducerea pensiei de solidaritate sociala, initierea legii responsabilitatii fiscale si avanseaza, la nivel european, ideea libertatii de miscare a valorilor.
Guvernul a aprobat programul national multianual, pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii, bugetul alocat programului, pentru anul acesta, fiind de 405.000 de lei.
Mures, ca in programul PDL nu exista prevederea potrivit careia partidul isi asuma sustinerea pentru Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009, dar a spus ca este convins ca actualul presedinte va candida pentru un nou mandat si va fi sustinut de PDL.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precizeaza ca bancile trebuie sa se asigure ca garantia acordata de stat, in programul "Prima Casa", prin Fondul de Garantare a Creditelor, poate fi executata. "In momentul in care bancile vor avea riscuri de executie in caz de neplata, atunci apar probleme suplimentare.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea sa va cere Executivului demararea unui program de construire de locuinte sociale si pentru inchiriat. Geoana a precizat ca programul "Prima Casa" se adreseaza doar persoanelor cu venituri peste medie, care pot contracta un credit ipotecar.
Liderul PSD a atacat dur programul si ministrii Cabinetului Boc. ... Romanii considera ca tara asta are nevoie de o noua directie. Faptul ca in Parlamentul Romaniei se revine cu acelasi premier, respins aici, tot ceea ce e sperat romanul dincolo de un candidat sau altul, astazi sunt spulberate.
Ambasada SUA s-a inspirat din "Ursul pacalit de vulpe", pentru a crea "o alegorie pentru escrocheriile legate de Loteria Vizelor" prin intermediul unui filmulet de desene animate, de aproape sapte minute, in care prezinta doua dintre situatiile in care romanii cad adesea victime.
Guvernul a adoptat Programul National de Reforma pentru perioada 2011-2013, document care reprezinta instrumentul de transpunere, la nivel national, a obiectivelor Strategiei Europa 2020 si cuprinde masurile privind cresterea economica si forta de munca, a anuntat seful DAE, ministrul Bogdan Manoiu.
Uniunea Social-Liberala (USL) isi va lansa oficial joi, la Palatul Parlamentului, programul de guvernare propus pentru perioada 2012-2016. USL vizeaza, conform programului de guvernare ce va fi prezentat joi, alaturi de o agenda pe termen lung pana in 2019, scaderea cotelor diferentiate de impozitare pentru cei cu venituri mici.
Pas cu pas catre ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT (Autor : Ion Holban-Jianu) Tudor Arghezi a scris cartea Cu bastonul prin Bucuresti.
Senatul a adoptat legea darii in plata Senatorii au adoptat, luni, in unanimitate, proiectul legii darii in plata a unor imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite, cu amendamentul ca programul Prima casa sa fie inclus in acest act normativ.
google-analytics.com