Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (3.43 secunde)
Numarul de locuri disponibile in judet in prima faza a programului "Rabla" pare sa fie suficient, potrivit comerciantilor de automobile noi. ... Lista producatorilor si comerciantilor de masini noi din programul "Rabla 2009" a fost validata. Prima transa de rable scoase din parcul auto e de 20.000 de unitati.
In aceasta perioada destul de dificila pentru IMM-uri, cheltuielile inteligente si atragerea de fonduri nerambursabile sunt doar doua dintre potentialele solutii pentru eficientizarea managementului. Reprezentantii mediului de afaceri din Dolj, Olt si Teleorman au participat ieri la o noua intrunire SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile), organizata la Craiova.
Camera de Comert si Industrie "Oltenia", in parteneriat cu IPA CIFATT Craiova si Camera de Comert si Industrie Valcea, a organizat ieri, pentru oamenii de afaceri din regiunea Oltenia, seminarul cu tema "Servicii integrate de sprijin pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii in Regiunea Sud-Vest Oltenia".
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Analistul imobiliar Ion Radu Zilisteanu spune ca programul "Prima casa" nu se adreseaza romanului mediu si nu va avea un efect semnificativ asupra pietei imobiliare. Pentru banci programul este atractiv in primul rand pentru atragerea de clienti pentru alte produse, precum cardurile sau asigurarile.
Secretarul de stat din Ministerul pentru IMM-uri, Maria Parcalabescu, a afirmat astazi in fata senatorilor ca in programul "Prima Casa" au fost semnate 753 de contracte de finantare, Senatul urmand sa dea votul asupra OUG privind acest program pe 7 septembrie.
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro. Autoritatile fac ultimele renovari la programul "Prima Casa".
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii.
Programul Rabla 2010 a demarat in 18 februarie. Un tichet are valoarea de 3.800 lei, iar romanii pot da maximum trei tichete (11.400 de lei) la achizitionarea unei masini noi.
Programul "Rabla", editia 2011, pentru persoane fizice va demara in data de 18 martie, a declarat ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely. ... Acesta a adaugat ca si programul "Casa Verde" pentru persoane fizice, care in 2010 a avut 18.000 de solicitari, va continua incepand din luna aprilie.
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va suplimenta cu 30.000 numarul de tichete din Programul "Rabla" ... Primele 15.000 de tichete au o valoare totala de 57 de milioane de lei si vor putea fi utilizate dupa 1 iulie.
Team Viewer este un software proprietar pentru controlul unui PC de la distanta (remote control). Acesta poate fi folosit si pentru partajarea desktopului (desktop sharing), conferinte online si chiar si pentru transfer de fisiere intre calculatoare.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
Magda Marincovici) Cei mai expusi hepatitei C sunt tinerii care folosesc in comun seringi pentru administrarea drogurilor S-a lansat programul national de screening pentru virusul hepatitei C (VHC), componenta a Programului "Initiative in domeniul sanatatii", finantat in cadrul granturilor norvegiene, sustinut de Ministerul Sanatatii, Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" si Primaria Bucurestiului.
Senatoarea Gabriela Firea militeaza pentru ca si femeile de peste 40 de ani, care nu pot avea copii pe cale naturala, sa fie ajutate prin Programul national de fertilizare in vitro.
Daca vreti sa petreceti un sejur in Madeira, puteti apela cu incredere la agentia J'Infotours. Data de plecare: ... BUCURESTI - LISABONA - MADEIRA Intalnire cu reprezentantul J'INFO TOURS pe Aeroportul International "HENRI COANDA" din Bucuresti pentru zborul catre Madeira,via Lisabona.
UNIQA Asigurari investeste in angajatii sai si le ofera pentru o perioada de trei luni un program gratuit de sanatate, intitulat Gandeste sanatate. Programul Gandeste sanatate cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sala. Trei antrenori vor fi alaturi de angajati in aceste trei luni:
Esti prea incapatanata si acest lucru il scoate din minti pe partenerul tau, scrie estisuperba.ro. ... Nu iti mai trata partenerul de viata cu superioritate.
Tracul primei zile de munca poate fi generator de multe probleme. Daca sunteti o persoana calculata si respectati cateva reguli simple cu privire la vestimentatie si relatiile cu noii colegi, lucrurile vor fi insa cat se poate de simple.
Guvernul Ponta a fost aprobat de Parlament, cu 284 de voturi pentru si 92 impotriva Cabinetul Ponta a obtinut votul de incredere al Parlamentului, dupa ce ministrii propusi au fost audiati in comisii, de dimineata pana la pranz.
google-analytics.com