Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (2.95 secunde)
Rezultatele Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei Prezentam prima parte a discursul ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustinut cu ocazia prezentarii rezultatelor Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei (PNESS):
Programul de transplant hepatic de la Fundeni cunoaste un moment de dezvoltare fara precedent (Autor: Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
Pana in prezent, au fost depuse 5.471 de solicitari de proiecte pe Programul Fermierul, initiat de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR). Potrivit lui Teodor Craciun, consilierul ministrului Gheorghe Flutur, din acest numar, aproximativ 528 de proiecte sunt in lucru.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Si sedinta de plen a Senatului de miercuri, 17 martie 2010, a fost incheiata fara a se vota ordinea de zi si cu respingerea programului de lucru pentru saptamana viitoare.
In judetul Galati sunt in curs de derulare proiecte pe SAPARD in valoare de 2,3 milioane de euro, dar Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit da asigurari ca programul se va incheia pe 30 septembrie, asa cum s-a stabilit initial.
Criza economica loveste si Programul National de Innoire a Parcului Auto. In Gorj, doar doi proprietari de autovehicule au depus pana in prezent documentele necesare pentru a beneficia de prima de casare la achizitionarea unui autoturism nou.
Din cauza neconcordantei legislative, agricultorii care doresc sa acceseze fondurile derulate prin Programul "Fermierul" pentru cofinantarea proiectelor SAPARD intampina dificultati. Desi au protocoale cu Ministerul Agriculturii, bancile se feresc sa acorde creditele pana ce contractantii nu depun garantii, in special imobiliare.
Accesul la programul de reabilitare termica a blocurilor a fost inlesnit prin micsorarea cotei cu care locatarii vor contribui. ... Dezinteresul romanilor pentru programul de reabilitare termica a blocurilor i-a determinat, saptamana trecuta, pe membrii guvernului sa adopte o noua inlesnire pentru implementarea proiectului.
Craiovenii se pot inscrie in aceste zile in Programul de stimulare a innoirii parcului auto, prin care statul acorda o prima de 30 de milioane de lei vechi pentru masinile casate.
In perioada imediat urmatoare, se da startul la depunerea on line a solicitarilor de fonduri nerambursabile pentru sase din cele noua programe cu finantare de la bugetul de stat pe anul 2009, pentru sustinerea dezvoltarii IMM-urilor.
12 banci au semnat deja conventia cu Fondul de Garantare unde sunt prevazute ipoteci conventionale, care se rezolva numai in instanta. ... De acum incolo vor fi "ipoteci legale", in favoarea statului, care sunt deja titluri executorii.
Ce au spus Calin Popescu Tariceanu si Adrian Nastase la lansarea programului economic al USL Programul economic pe care Uniunea Social Liberala il va elabora va da romanilor speranta ca lucrurile vor merge din nou bine in Romania, a declarat vineri fostul premier liberal Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul prezentarii viziunii economice a USL.
Institutul Cultural Roman din Londra si Muzeul Victoria & Albert (V&A) lanseaza programul "Columna lui Traian 1900:
Conducerea Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale Sectorul 4 ii informeaza pe locuitorii Sectorului 4 ca, in perioada 23 - 31 decembrie 2010, programul cu publicul va fi suspendat. De asemenea, contribuabilii trebuie sa stie ca la sediile DGITL Sector 4, situate pe sos.
Decizia conducerii Uzinei Cocso Chimice de a face un sondaj in randul angajatilor pentru a afla daca sunt dispusi sa munceasca 8 ore in loc de 6 ore nu a intarziat sa faca valuri.
PD-L si-a lansat luni, in fata reprezentantilor societatii civile, aliatii de traditie ai dreptei democrat-liberale, Programul politic si programul de guvernare intitulat "Doctrina economica si sociala", in care propune desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national, introducerea pensiei de solidaritate sociala, initierea legii responsabilitatii fiscale si avanseaza, la nivel european, ideea libertatii de miscare a valorilor.
Programul de stimulare a innoirii parcului national auto va fi reluat in acest an, potrivit unei decizii a guvernului.
Medicii veterinari concesionari sunt in situatia de a da in judecata statul pentru recuperarea datoriilor de 75 de milioane de lei acumulate in urma actiunilor veterinare efectuate in localitatile rurale cuprinse in Programul strategic, se arata intr-un comunicat al Colegiului Medicilor Veterinari.
google-analytics.com