Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (3.61 secunde)
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Programul special de preaderare pentru agricultura si dezvoltare rurala (SAPARD) a fost creat pentru a sprijini eforturile de aderare a tarilor candidate la Uniunea Europeana din centrul si estul Europei.
Programul Euro 200: ce este, cine se califica, inscriere, de unde iei calculator? (by Darius J.) Recunosc, eu nu am stiut pana astazi ce este programul Euro 200, insa probabil ca mine mai sunt si altii, asa ca merita sa scriem un articol despre asta.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata "Programul redus al bibliotecilor versus accesul la cultura", pe care o puteti citi in continuare.
"Rabla", programul de innoire a parcului auto, a inceput sa agite spiritele atat printre doljeni, dintre care unii s-au grabit sa se inscrie de pe acum, cat si printre dealeri, care inca asteapta numarul oficial de locuri ce vor fi disponibile.
Bancile vor fi inchise vineri si sambata, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
In cazul in care integrarea va avea loc la 1 ianuarie 2007, Romania mai poate beneficia de fondurile europene oferite prin programul Sapard doar anul acesta.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Întreprinzatorii vor putea derula proiecte si din fonduri publice, în afara celor europene nerambursabile pentru Programul Operational Sectorial 2007-2013.
Posesorul unui automibil mai vechi de 12 ani poate incasa 3.000 de lei in cazul in care isi duce automobilul la casat, banii primiti fiind destinati exclusiv achizitionarii unui autoturism nou.
Desi anuntat cu mare fast la început de an, programul "Rabla" pentru tractoare nu a demarat.
In acest an sunt operationale opt fonduri care au un buget insumat de 4 miliarde de euro:
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
Cei care mai au de facut cumparaturi pentru Craciun trebuie sa stie ca astazi programul hipermarketurilor va fi mai scurt. Nici bancile nu vor fi deschise, cu mici exceptii, iar transportul in comun va avea un program de duminica.
Programul Cornul si Laptele merita sa continue, dar trebuie regandit. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa fac referire la Programul Cornul si Laptele si la necesitatea de a regandi acest program de succes si de a-l adapta conditiilor socio-economice actuale.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Reteaua de magazine Alcom si-a stabilit programul de functionare pentru zilele de sarbatoare care se apropie. Pentru a veni in sprijinul clientilor, magazinele Alcom vor functiona dupa programul normal atit in ziua de 30 noiembrie, de ziua Sfintului Andrei, cit si pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.
Programul de vizionare N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa scriu despre Remus Cernea. ... Un fel de scrutare a gaurii din gogoasa. ... nici macar cand ajung sa scriu despre tot felul de caraghiosi.
Evaluarea programelor cu finantari de la bugetul statului oferite prin Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii s-a incheiat, iar Galatiul s-a clasat pe locul cinci in topul celor 11 Oficii Teritoriale ale Intreprinderilor Mici si Mijlocii din toata tara prin care s-au derulat cele noua programe finantate cu bani nationali.
Intreprinzatorii doljeni pot sa solicite, incepand de ieri, sprijin financiar nerambursabil pentru proiecte finantate de la bugetul de stat.
google-analytics.com