Cautare

3936 de rezultate pentru "program hypermarket real suceva" (2.80 secunde)
In opinia managerilor de resurse umane, lucrul peste program da bine, fiind luat drept criteriu in evaluarile pentru promovare. In perspectiva angajatilor insa, lucrul peste program nerecompensat poate deveni usor o sursa de frustrari si stari conflictuale. Dar de ce muncesc angajatii peste program?
Loganurile, excluse din program Compania Dacia Automobile Pitesti nu a fost inscrisa de AFM pentru continuarea acestui program, aceasta fiind sanctionata pentru neregulile constatate la prima etapa a Programului "Rabla".
Solicitarile si informatii suplimentare privind modul de intocmire a documentelor cerute pentru acordarea finantarii se vor adresa Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta, avand in vedere ca banii oferiti prin acest program guvernamental se vor pune la dispozitia beneficiarilor prin intermediul Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale.
Concret, incepand din 5 ianuarie, fiecare doritor poate merge la una dintre firmele agreate de Fondul de mediu sa participe in program si impreuna cu aceasta poate stabili ce tip este potrivit pentru locuinta pe care doreste sa o utileze cu un astfel de sistem energetic.
Pana pe 20 octombrie, valoarea totala a imprumuturilor contractate de oltenii care si-au cumparat locuinte prin acest program era de 13 milioane de euro, anunta Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), institutie a statului care acorda garantii pentru creditele contractate de persoanele fizice care isi cumpara prima locuinta cu credit.
Sony a anuntat ca demareaza un program ce implica verificarea si revizia produsului Sony Vaio Seria TZ.Anumite probleme ce tin de design au determinat compania Sony sa verifice si sa revizuiasca aceste produse.Va fi evaluata starea unitatilor respective în functie de standardele de calitate, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei, preluate de NewsIn.Dupa cum au declarat reprezentantii companiei, Sony s-a confruntat cu o posibila problema de design ce afecteaza unele modele de notebook PC, comercializate în Europa din luna iunie 2007.
Mentionez si o alta facilitate asigurata de acest program si anume, scutirea beneficiarilor programului de la plata contributiilor de asigurari sociale datorate de angajatori, pentru veniturile aferente timpului lucrat de cel mult patru salariati, angajati pe perioada nedeterminata.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Gheorghe Burnei, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica din cadrul Spitalului MS Curie a efectuat, recent, o interventie chirurgicala de exceptie pe baza unui program de cercetare derulat aproximativ 2 ani. Aceast program, conceput de prof.
Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos.
"-Alo, buna ziua, as dori si eu o informatie legata de...", "-Imi pare rau domnule, dar astazi avem program scurt, asa ca nu va putem raspunde la solicitari". ... "-Pare rau, program scurt!".
Animax, Bata, C&A, Clarks, Cropp Town, Ecco, Flanco, Fox, Geox, Goldenpoint, House of Art, Hush Puppies, Il Passo& Tosca Blu, Kenvelo, Kipling, La Femme, Levi‘s, Loisir, MBT, Miniblu, Mirano, Nissa, New Look, New Yorker, Noriel, Okaidi, Office Shoes, Optiplaza, Otter, Oxette, Pepper, People‘s Fashion, Plusoptic, Premaman, Real Hypermarket, Reserved, Skiny, Smyk, Springfield, Sunshine Tina R, Veronesse, Zig Zag
In une­le cazuri, peste limita la care este profitabil sa deschizi chiar si locatii importante", a declarat directorul general al real-Hypermarket Roma­nia, John Rix, citat de Me­diafax.
Asteptam sa vedem si reactia celorlalti furnizori - probabil ca si restul se vor alinia", a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket.
Si firmele sunt interesate sa faca reduceri, pentru ca isi atrag noi clienti", a spus Adriana Pita, reprezentantul real,- Hypermarket, unul dintre marii retaileri de pe piata romaneasca.
Deja pe piata constanteana de retail functioneaza la ora actuala un hypermarket si mai multe centre comerciale de acelasi tip care se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si comerciantilor cu amanuntul, dintre care amintim aici Selgros, Metro I si II, Carrefour, Real, Billa, Praktiker, Bricostore, alaturi de alte supermarket-uri de dimensiuni putin mai mici, dar la fel de numeroase ca si mall-urile gigantice ce strajuiesc intrarile in municipiul Constanta.
Pentru patru persoane, 250 de lei asigura cam tot - pornind de la aperitiv, la vin - pentru câteva zile“, a explicat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket. Ce alimente s-au scumpit Comparativ cu anul trecut, costurile mesei de Craciun nu sunt cu mult mai mari.
Pentru patru persoane, 250 de lei asigura cam tot - pornind de la aperitiv, la vin - pentru câteva zile“, a explicat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket. Ce alimente s-au scumpit Comparativ cu anul trecut, costurile mesei de Craciun nu sunt cu mult mai mari.
Codul de bune practici a fost semnat de Federatia Patronala din Industria Alimentara Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase, Patronatul Roman al Carnii de Porc, Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, Metro Cash&Carry, Real-Hypermarket, Romania Hipermarche, Selgros, Carrefour, MGV Distri Hiper, Kaufland.
Banca a marcat evenimentul lansând si „Olimpiada economisirii-creditarii“, ce consta în renovarea unei locuinte plasate într-un loc public (în Craiova este situata în parcarea real,- Hypermarket).
Din partea comerciantilor, documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry Romania SRL, Real-Hypermarket Romania SRL, Romania Hipermarché SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour Romania SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland Romania SRL.
google-analytics.com