Cautare

27874 de rezultate pentru "poetul lucian avramescu si una dintre gravele probleme umane saracia" (6.21 secunde)
Prezentatorul TV Lucian Mandruta a ramas fara contul de Facebook de joi, dupa ce cineva l-a raportat ca fiind fals. Lucian Mandruta a trebuit sa se legitimeze la Facebook cu buletinul scanat si numarul de telefon, dar degeaba.
Cu 163 de voturi impotriva, 131 pentru solicitare si 5 abtineri, deputatii l-au facut "scapat" pe Nastase, acesta dupa ce, cu 151 de voturi pentru si 124 impotriva, aceiasi parlamentari au stabilit ca votul sa fie exprimat secret si nu deschis.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a afirmat ca seful statului a propus un nume "despre care se stie ca nu are sustinere" in Parlament si a mentionat ca Traian Basescu apeleaza "la un santaj politic si constitutional" doar pentru a mentine Guvernul Boc pana la alegeri.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la finalul intalnirii cu premierul desemnat, Lucian Croitoru, ca opozitia transparenta formata din PSD, PNL, UDMR si minoritati il refuza pe Croitoru, sustinandu-l in continuare pe Klaus Johannis. Lucian Croitoru a fost respins de partidele din opozitie pentru functia de prim-ministru.
Delegatii la Congresul PSD i-au apludat indelung, sambata, la indemnul presedintelui partidului, pe pugilistul Lucian Bute, care si-a pastrat titlul mondial pentru a sasea oara, precum si pe invatatoarea Cristina Irina Anghel, aflata in greva foamei.
Primarul municipiului Giurgiu spune ca regionalizarea Romaniei este necesara dar, facuta in graba, va crea haos Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, spune ca reorganizarea teritoriala a Romaniei nu se poate face batand din palme pentru ca se va crea un haos total.
Primarul municipiului Giurgiu crede in dezvoltarea Romaniei prin relansarea agriculturii si a domeniului energetic Vicepresedintele PNL si primar al municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, crede ca Romania are sansa de relansare economica prin dezvoltarea a doua domenii de activitate, respectiv agricultura si domeniul energetic.
Asociatia profesionista IBF (versiune in care Lucian Bute detine titlul mondial) l-a desemnat pe englezul Carl Froch challenger obligatoriu al categoriei supermijlocii: conform regulamentelor, Lucian Bute are 90 de zile la dispoziție pentru a-si pune centura in joc in fata lui Froch, informeaza Hotnews.
Lucian Bute a dezmintit zvonurile conform carora meciul cu Carl Froch din 26 mai ar putea fi amanat din cauza unei accidentari. ... Eu ma simt foarte bine, in rest sunt simple speculatii", a declarat Lucian Bute pentru Prosport.
Lucian Bute a revenit ieri in tara dupa meciul pierdut prin KO, in repriza a cincea, in fata britanicului Carl Froch, si a rememorat momentele cheie ale partidei de la Nottingham.
Lucian Bute a declarat ieri, la plecarea spre Canada, ca se gandeste sa atace alte centuri mondiale, nu doar pe cea a categoriei supermijlocii, versiunea IBF, pe care a pierdut-o in fata lui Carl Froch Pugilistul roman Lucian Bute si-a incheiat vacanta in Romania.
Teatrul Metropolis, Primaria Municipiului Bucuresti si Cocor va invita vineri, 14 decembrie la un eveniment unic, menit sa omagieze marii artisti ai scenei romanesti, cu ocazia Sfantului Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole.
Lucian Mindruta: "Rusine sa va fie, nemernicelor!" Dupa tragicul eveniment petrecut luni in Parcul Tei din Capitala, cand un baietel a murit dupa ce a fost atacat de maidanezi, Lucian Mindruta a avut o reactie dura la adresa tuturor celor care sustin cainii fara stapan.
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice. "Apropo de Germania, eram la Munchen si cautam o adresa.
De asemenea, patronatul a prezentat modul in care evolueaza implementarea Cartei Europene a IMM in 2007 si aderarea Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania la organizatia europeana JEUNE (Jeunes Entrepreneurs de l'Union Européenne).
Am vorbit cu politiciana din partidul lui Ciolos care si-ar dori o lume fara proprietate privata.
Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintila Mihailescu, Augustin Lazar, Andrei Plesu, Tatiana Niculescu si Veronica D. Niculescu sunt doar cateva dintre personalitatile care marcheaza agenda celor cinci zile de Bookfest.
Una din marile probleme ale economiei romanesti a fost cea a ajutoarelor de stat acordate marilor datornici. ... Actuala guvernare a luat mai in serios avertismentele UE si aproape a stopat operatiunea "pomana de la stat". ... Mai putin cunoscut este insa exemplul Dobromin, una din marile societati constantene.
88), in cadrul Festivalului International de Poezie Bucuresti (FIPB) si al TNCP (Targul National al Cartii de Poezie), a avut loc editia a XI-a a Maratonului de Poezie si Jazz.
google-analytics.com