Cautare

27874 de rezultate pentru "poetul lucian avramescu si una dintre gravele probleme umane saracia" (3.27 secunde)
Seful Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, precizeaza ca s-a alaturat PD-L din dorinta de a contribui la innoirea clasei politice romanesti, dar ca nu va fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de Dumitru Dragomir.
Intr-un indepartat ungher de lume stau si ma intreb cum a fost posibil sa incapa un suflet atat de mare, timp de aproape 50 de ani, intr-un mic ungher de amfiteatru.
Primul-ministru desemnat, Lucian Croitoru, ar fi "ofiter sub acoperire", a declarat, la Antena 3, liberalul Horea Uioreanu.
Lucian Avramescu). ... Cineva mi-a divulgat inainte desfasuratorul si curiozitatea mea a fost legata doar de eventualitatea unui derapaj de la litera Cotrocenilor. ... Au fost agatate zi si noapte cozi fiecarui posibil dezertor din frontul slugilor.
Lucian Avramescu) Parastasul la 165 de ani de la nasterea lui Eminescu a dat prilejul renasterii tuturor nulitatilor.
Ziua Internationala pentru Eradicarea Saraciei este marcata la 17 octombrie, iar Organizatia Natiunilor Unite (ONU) invita organizatiile nonguvernamentale si toate statele sa dedice aceasta zi, si nu numai pe aceasta, prezentarii si promovarii, potrivit specificului fiecarei tari, de actiuni concrete pentru eradicarea saraciei.
"Cartianu trebuie dat afara de la Adevarul" Poetul Mircea Dinescu a incetat sa mai scrie in Catavencii, asteptand o discutie cu patronul Dinu Patriciu, actualmente plecat din tara.
Cu un salariu minim de 91 de euro pe luna, 3,1 milioane lei, romanii sint cei mai saraci oameni din Europa Centrala si de Est. ... Procentul este confirmat si de Maria Molnar, cercetator in cadrul Institutului National de Economie:
(Editorial de Lucian Avramescu) Am deschis aseara televizorul in cautarea buletinului meteorologic, unica emisiune credibila, cu toate ca-i compusa din aproximari asumate. Cineva lauda, suspinat si gatuit de o revelatie, prestatia politica si patriotica a lui Victor Ponta, premier. ... E parerea lui si dreptul lui sa se exprime, zic.
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa de conducerea partidului si a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent condus de catre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in care s-a mai decis si excluderea altor lideri, precum vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet, presedintele filialei judetene Vaslui si Marian Fulga, presedintele filialei judetene Arges.
In cursul zilei de azi, Lucian Lotreanu (foto), fostul director al Companiei Nationale de Radiocomunicatii Navale RADIONAV S. ... Lucian Lotreanu este unul dintre acei directori de companii demisi de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, in decembrie anul trecut, pe motiv ca au "salarii nesimtit de mari".
Pugilistul britanic Carl Froch a declarat ca nu poate accepta sa piarda partida cu Lucian Bute, contand pentru titlul mondial IBF, ce se va disputa in 26 mai, la Nottingham, avand in vedere ca va lupta chiar in fata propriilor fani.
Antrenorul boxerului Lucian Bute, Stephane Larouche, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Nottingham, inaintea partidei cu britanicul Carl Froch, ca elevul sau nu va da vina pe infectia de la picior in cazul in care va pierde meciul de sambata.
/ editorial de Lucian Avramescu . ... Stiu, nu-i o noutate, ca industria farmaceutica este una dintre cele mai banoase de pe planeta, mai banoasa chiar decat industria de armament.
La nivel continental, Uniunea Europeana lupta pentru eradicarea saraciei prin Fondul Social European, destinat sprijinirii ocuparii fortei de munca, luptei impotriva saraciei si promovarii incluziunii sociale. Acest instrument structural investeste direct in competentele cetatenilor si urmareste imbunatatirea valorii lor pe piata fortei de munca.
Intr-o societate care urmareste modelele occidentale, un serviciu de consultanta in domeniul resurselor umane facut cu seriozitate, onestitate si calitate a produsului iti poate aduce profit.
Lucian Avramescu) Ruleaza, in televizor, filmul Dan Voiculescu. ... Intre cei doi, Basescu si Voiculescu, se poarta o crunta batalie politica.
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala. ... Recunosti victoria la scor a alora, ii feliciti, chiar daca-ti sta in gat intentia si vorbele se dezgroapa greu din omulet si cu asta basta.
Si sa-l ia consilier pe CRBL - poate invata ceva de la vechiul lui coleg de scoala si prieten pitestean. ... Ca si cum nu era de ajuns, Crin Antonescu parca a tinut sa demonstreze ca poate fi si mai gigea:
Lucian Avramescu) Scriitorul Romulus Rusan, pe care l-am cunoscut bine inca din tineretea mea jurnalistica la Valcea, a incetat sa mai respire noaptea trecuta.
google-analytics.com