Cautare

27874 de rezultate pentru "poetul lucian avramescu si una dintre gravele probleme umane saracia" (4.11 secunde)
Este expresia preocuparilor Turciei, a liderilor ei, si a poporului turc, de a se afirma in aceasta lume aflata in plin proces de globalizare. Turcia este printre tarile care au traversat criza fara multe probleme, si au avut in toti acesti ani crestere economica viguroasa.
A murit colegul nostru Lucian Gheorghiu. Un luptator pentru democratie si presa libera Am lucrat o perioada scurta la Cotidianul, pe vremea cand era condus de Ion Cristoiu. Pot spune ca am fost colega cu Lucian Gheorghiu (eu eram la sectia cultura).
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. ... Astazi, la zi aniversara, ne alaturam celor care isi indreapta gandurile de bine si urarile spre primarul Lucian Iliescu, dorindu-i sanatate si forta pentru a-si realize proiectele edilitare.
Ca si in martie 2010, 27,7% dintre respondentii din Romania care au un loc de munca nu sunt prea increzatori si 9,6% nu sunt deloc increzatori ca vor putea sa isi pastreze locul de munca actual in urmatoarele 12 luni, iar 18,1% cred ca ar fi destul de putin sau deloc probabil sa poata sa isi gaseasca un nou loc de munca in termen de sase luni.
Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Lucian Duta, acuzat penal de Corpul de control al premierului (Autor :
Scrisoare catre domnul Google si catre domnul Facebook (Autor: Lucian Avramescu) Ne-am incredintat gandurilein mainile dumneavoastra abstracte. ... Cu aripi si nepatimasi.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Lucian Bute a suferit o infrangere grea la Quebec, fiind invins prin KO, in repriza a 5-a, de Eleider Alvarez, la prima aparitie in ring dupa aproape 10 luni Partida care ar fi trebuit sa-l duca pe Bute spre un nou meci de titlu - invingatorul urma sa se bata cu detinatorul centurii mondiale WBC la semigrea, Adonis Stevenson - ar putea fi un final de cariera.
AM PRESS / Lucian Avramescu: Oprea nu-l tradeaza pe Ponta, dar il paraseste Iesirea nervoasa a lui Gabriel Oprea, principalul aliat in guvernarea Ponta, de la sedinta coalitiei de guvernamant n-a fost explicata inca, scrie Lucian Avramescu, director al AMPress.
Lucian Avramescu) Un distins intelectual, care scrie fara exceptie miau facut si miau dres ca pisica, ma injura periodic. ... Ipochimenul gaseste potrivit s-o injure si pe mama aflata, pentru o eternitate si ceva, in incapacitate scuzabila de a da o replica.
Lucian Avramescu) Un distins intelectual, care scrie fara exceptie miau facut si miau dres ca pisica, ma injura periodic. ... Ipochimenul gaseste potrivit s-o injure si pe mama aflata, pentru o eternitate si ceva, in incapacitate scuzabila de a da o replica.
Lucian AVRAMESCU) Vine Craciunul, respiratia deseneaza nori In simetría pasului prin zapada Lumea-i mai buna, ne iubim apasat, La Strasbourg, un asasin a facut doar 3 morti, La Targul de Craciun, o mica si-nsangerata gramada Vine sarbatoarea peste noi Lumea alearga ca la cutremur pe strazi Cautam ceva ce nu ne trebuie In Bethleem se va naste Pruncul, alaturi de nelipsitii Irozi Eu calmul il caut, ceva inrudit cu rabdarea, Am prea multe mereu de-mplinit Nasterea Domnului vine pe sanii, cu magii, Iar eu de mine insumi sunt rastignit Sarbatori fericite isi scriu prietenii Iar sarbatorile sunt fericite mereu Nu stiu daca si tu prietene esti astfel, Daca in alcatuirea ta intra al fericirii minereu Eu te doresc compus doar din bronzul acesta Cu toate ca ai deveni banal si plat Oricum, sanatos sa fii, Iar Craciunul - de esti crestin - sa-ti fie adevarat.
Puteti citi mai jos trei fragmente dintr-un articol al poetului Lucian Avramescu, despre cateva personaje din politica romaneasca. ... Iata cele trei idei ale articolului scris de Lucian Avramescu - un fel de Toma necredinciosul pe care politicienii nu ar trebui sa-l ignore.
Pe afis -Alexandru Tomescu, Dana Chera, Lucian Avramescu (Autoare: ... Concertul la vioara solo al unuia dintre cei mai bine cotati violonistii din lume, Alexandru Tomeacu, va fi intregit cu doua momente speciale: intalnirea cu realizatoarea de televiziune Dana Chera (fosta Grecu) ai cu poetul Lucian Avrameacu.
Lucian Avramescu) Puscariile romanesti au inregistrat un record de intemnitari inainte de anul 2000, cand locatarii de dupa gratii apropiau cifra de 50.000 de insi. ... Azi sunt mai putini hoti de buzunare, in aceleasi temnite, dar au incaput si cativa politicieni, majoritari in societatile pe actiuni ale spagii.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Politic Consilierul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, comentatorul politic Catalin Avramescu, intentioneaza sa il infrunte pe Adrian Nastase, la alegerile parlamentare din acest an. Avramescu a fost cooptat in organizatia de Prahova a PD-L, iar astazi a fost anuntat oficial drept candidat la colegiul uninominal din localitatea Mizil.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte.
Guvernul federal a aprobat, dupa repetate amanari, controversatul raport privind saracia in Germania. ... "Saracii devin tot mai saraci, iar cei bogati tot mai instariti" - o astfel de constatare nu mai poate fi citita in actualul raport guvernamental privind saracia in Germania.
google-analytics.com