Cautare

57568 de rezultate pentru "pentru renuntare contract" (7.52 secunde)
Acolo toti sunt coborati fie de pe zidurile bisericilor, imaculati, fie toti sunt oameni care au depus cele trei voturi monahale: cinste, corectitudine si renuntare de sine", a spus Stan.
A urmat baricadarea acestuia in sediul guvernului si refuzul de a-l parasi, cu formarea unui pseudo-cabinet sa o renuntare finala cu conditii aberante STOP Iata ca intotdeauna e loc de mai mult si de mai rau:
Summitul climatic din Dubai face primul pas catre o energie verde pe toata planeta. Ecologistii preferau o declaratie de renuntare totala la petrol, gaze si carbune.
prosport.ro/ANALIZA | Nationala Romaniei, neinteresanta pentru Halep. ... Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa: barajul pentru accederea in Grupa Mondiala.
In proiectul noului Cod al muncii, Guvernul a retinut o propunere a sindicatelor, privind perioada de reabilitare a angajatilor sanctionati pentru abateri, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.
Dupa ce cotidianul nostru a mai relatat despre un amplu caz de evaziune fiscala bazata pe crime, fals intelectual si fraude de miliarde, reporterii nostri au urmarit evolutia acestui caz, constatindu-se cu stupoare ca organele competente nu au facut nimic pentru recuperarea datoriilor pe care le are Grupul de firme Bologa la bugetul de stat.
In judetul Dolj nu se mai incorporeaza decat pe baza de voluntariat, deci nu au mai fost trimise ordine de incorporare pentru seria octombrie", a declarat locotenent-colonel Ion Muraretu, ofiter de relatii publice in cadrul Centrului Militar Zonal (CMZ) Dolj.
Si pentru ca serverul de la Curentul e blocat, Dan Andronic (si el ziarist-analist) reproduce pe blog articolul "Cand tonomatele se duc.
Asocierea a fost desemnata castigatoare a licitatiei pentru contractul de concesiune a autostrazii cunoscute sub numele de Autostrada Zapezii.
Astfel, clientii care vor semna, in aceasta perioada, contracte de un an vor beneficia de conectare gratuita pentru linia telefonica sau trunchiul analogic solicitat si de abonament gratuit pentru doua luni (prima si a doua luna de contract).
O societate care vrea sa se împrumute la banca trebuie sa stie ca exista zeci de clauze în contract, care, daca nu sunt studiate din vreme, pot duce creditul la costuri exorbitante. ... Pentru banci, fireste!
O societate care vrea sa se împrumute la banca trebuie sa stie ca exista zeci de clauze în contract, care, daca nu sunt studiate din vreme, pot duce creditul la costuri exorbitante. ... Pentru banci, fireste!
Conform autorizatiei obtinute de organizatorii protestului actiunea urma sa se incheie in jurul orei 19.00, insa liderii sindicali au spus ca protestul s-a incheiat mai repede, astfel incat manifestantii sa se poata intoarce acasa.Sindicalistii vor sa depuna o plangere la forurile internationale, pentru nepunerea in practica a sentintelor judecatoresti si sa inainteze o plangere penala impotriva conducerii Ministerului Educatiei, din cauza actiunilor de instigare si presiune asupra angajatorilor pentru a nu respecta hotararile judecatoresti definitive si irevocabile privind drepturile salariale.
Principala nemultumire a edilului este ca pedelistii - care au majoritate in Consiliul Local Craiova - nu au fost de acord cu suplimentarea bugetului pentru SC Salubritate Craiova SA, suplimentare care ar fi fost necesara tocmai pentru ca aceiasi consilieri votasera o majorare a tarifelor la curatenie.
Mii de clienti bancari trebuie sa ceara actele aditionale la contractele de credit, pentru ca bancile nu s-au obosit sa ii invite pe oameni sa le semneze, conform OUG nr. ... 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.
Proprietarii apartamentelor sunt dispusi sa-si lase ferestrele acoperite de mesh-uri, adica bucati de panza inscriptionate cu mesaje care fac reclama unui produs sau unui serviciu, pentru ca firmele platesc bani grei asociatiilor de locatari.
Un contract OZN surprinzator (Autor:
Deputatul Florin Paslaru explica de ce Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO Deputatul PSD Florin Paslaru, membru in Comisia UNESCO, a declarat, vineri, ca Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO, pentru ca nu indeplineste mai multe conditii, cea mai importanta fiind legata de faptul ca autoritatile si comunitatea locala nu doresc acest lucru.
Cel putin asa sustine edilul-sef care, la presiunea opiniei publice, a facut cunoscuta o parte din celebrul contract de executie de aproape 300 de miliarde de lei, semnat cu UTI International.
1435 din 17 mai 1927 pentru cariera de piatra.
google-analytics.com