Cautare

57568 de rezultate pentru "pentru renuntare contract" (6.37 secunde)
Le-a promis locuitorilor Bucurestiului ca se vor intalni, o data la 3 luni, in piata Universitatii pentru a pune in practica ideea de "democratie populara".
O solutie pentru reducerea cheltuielilor suplimentare Dan Diaconescu a intrat deja in campania electorala pentru prezidentiale.
Avertismente de renuntare la "pomenile electorale", indreptate catre Guvern, au venit si dinspre BNR. ... "BNR saluta angajamentul Guvernului de a face eforturi pentru ca politica salariala sa fie rezonabila. ... BNR a decis ieri majorarea ratei dobanzii la 9%, pentru a tine in frau inflatia.
Reprezentantii firmei planuiesc sa acceseze si fonduri europene pentru a dezvolta afacerea. Pentru a ajunge la un asemenea nivel, a fost nevoie de multa munca, adaptare, implicare, renuntare la concedii, la timpul petrecut cu familia.
Ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea i-a raspuns senatoarei Gabriela Firea Ministrul Liviu Voinea a facut aceasta precizare in cadrul intalnirii saptamanale a ministrilor Cabinetului Ponta cu Grupul Senatorial PSD.
facilitati economice pentru politician, un timing mai bun pentru rezolvarea tuturor problemelor, ca urmare a statutului avantajos. Pentru nou-venitii in politica, domeniul in care activeaza pare numai bun de mult de toate facilitatile care se dau odata cu functia.
"Categoric, vom vota pentru motiune, pentru ca acest Guvern, politic, nu are sustinere decat pe compromisuri netransparente, intelegeri punctuale si profesional, se vede deja ca este slab", a precizat Stolojan, la finalul intalnirii democratilor si liberal-democratilor.
Batalia pentru sefia Justitiei romanesti a ajuns la un nou punct de rascruce. ... ori este propusa o alta persoana, ori se restructureaza Guvernul, caz in care Parlamentul va fi cel care decide care ministru e bun (pentru partid, evident) si care nu.
120 de cereri de autodisponibilizare au fost inregistrate pina la ora actuala la Serviciul Personal din cadrul Mittal Steel Galati, in afara celor care au fost depuse la nivelul uzinelor In urma declansarii, la data de 15 iunie, a primei operatiuni de autodisponibilizare din acest an, in atentia Serviciului Personal din cadrul Combinatului se afla un numar de aproximativ 120 de solicitari de renuntare la locul de munca.
Ministrul Transporturilor a precizat ca din zilele următoare se vor continua discutiile pentru a gasi alte variante pentru echilibrarea bugetului Cailor Ferate. "Discutiile vor continua pentru alte masuri, care nu sunt legate de personal sau de salarii, sunt alte tipuri de masuri economice", a declarat Berceanu.
Amuzant si… jalnic, atunci cand expresia este valabila in cazul unui mod ciudat de stabil… de ne-renuntare la defectele care ne fac atat de haiosi uneori si al dracului de previzibili. ... Politica, de vina pentru toate, s-a combinat evident si cu sanatatea.
In acest sens, va fi adresata organelor in drept o cerere suplimentara prin care sa fie eliminata prevederea de renuntare la denumirea de PN¥CD dupa o perioada de tranzitie de sase luni de la inregistrarea statutului la Tribunal.
Saptamina a inceput atit la nivel central, cit si local, cu declaratii razboinice facute de ambele tabere, cea a lui Basescu si cea formata din pesedisti, peremisti, pecisti si penelisti, si s-a terminat cu declaratii acuzatoare facute de PSD si de motivare a deciziei de renuntare la ideea "demisiei in cinci minute" semnate de PD.
"Este imperios necesar si este urgent ca Guvernul Boc sa plece, trebuie sa demisioneze sau, prin mijloacele pe care presedintele le-a gasit la sfarsitul anului trecut pentru a-l instala, pentru a-i construi o majoritate, presedintele, principalul responsabil al situatiei de criza in care se afla Romania, ar trebui sa gaseasca azi mijloacele sa-l determine sa demisioneze", a spus Antonescu.
Ponturile nu vin de la opozitie, pentru ca daca le stiau adversarii PD-L le dadeau din timp, nu asa, deodata. ... Ofensiva impotriva greilor a fost ranforsata pe flancuri de Elena Udrea si Monica Macovei, cu cererea de renuntare la politica pentru pedelistii afaceristi si cu acuze de furaciune.
Ordonanta mai stabileste ca impozitele si taxele vor fi calculate fara subdiviziuni, introducandu-se astfel o modalitate de rotunjire pana la un leu pentru fractiile de peste 50 de bani inclusiv si de renuntare la sumele mai mici de 49 de bani.
Una dintre solutii va fi aceea de renuntare la jucatori din afara orasului si utilizarea potentialului sportiv local", a concluzionat Zamfir Iorgus.
La documentatia proiectului a fost prezentata si instiintarea de renuntare la acordarea sprijinului politic emisa de Dorel Jurcan, presedintele organizatiei judetene a PD. ... Urmatorul punct de pe ordinea de zi, alegerea lui Botea, nu a mai fost discutat, pentru moment Dicu pastrandu-si functia.
Peste 550 de fosti parlamentari au solicitat pensii speciale, in baza Statutului senatorilor si deputatilor din 2006, dupa ce fie nu au candidat, fie au ratat un nou mandat la alegerile uninominale din toamna trecuta, iar initiativa PDL de renuntare la pensiile speciale nu a fost inca dezbatuta.
El a anuntat, la televizor, ca, saptamana viitoare, va chema Guvernul la Cotroceni pentru a-i lua la intrebari pe ministri despre neabsorbtia fondurilor comunitare necesare infrastructurii si despre nerestructurarea sistemului bugetar. ... E renuntare la competenta.
google-analytics.com