Cautare

57568 de rezultate pentru "pentru renuntare contract" (5.12 secunde)
Specialistii in resurse umane sunt de parere ca o conditie necesara pentru succesul unei firme este ca aceasta sa aiba angajati motivati pentru munca si performanta. ... Cum procedeaza conducerea unei firme pentru a avea salariati multumiti?
Vezi cine este Victor Ponta va avea un contracandidat in cursa pentru presedintia PSD, la Congresul de pe 19-20 aprilie. ... Alexandru enumera patru motive pentru care a luat aceasta decizie: ... Pornind de la premiza ca exista in PSD destui oameni de valoare, sunt trei explicatii pentru lipsa unui contracandidat:
607 din 18 decembrie a Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cu anexele 1 si 2, sunt aprobate normele de venit, coeficientii de corectie si acordarea acestora pentru aplicare in anul 2009 in judetul Bihor, pentru contribuabilii persoane fizice care obtin venituri din activitatile care se regasesc in nomenclatorul activitatilor independente, aprobat prin OMF Publice nr.1847/2003.
Redactia Economica a Cronicii Romane publica articolul "Test pentru opozitie", pe care il puteti citi in continuare. ... Atat pentru PNL, cat si pentru PSD, aceasta este o problema fundamentala si principiala, fiind foarte dificil sa identifice o modalitate de a impaca ambele viziuni.
BERBEC Excese in cheltuieli, intregul interval, mai ales pentru obiecte de lux. ... Zile norocoase â€" marti Zile fatidice â€" luni TAUR Duritatea limbajului este unul din motivele de luni pentru ruperea unor relatii pana acum stabile. ... In week-end, sensibilitate nejustificata, mai ales pentru nativele tinere.
In Capitala sunt inscrisi in listele electorale permanente si complementare 1.805.296 de alegatori, din care 9.267 pe listele complementare, fiind cetateni cu drept de vot din Uniunea Europeana care se afla in evidentele Oficiului Roman pentru Imigrari si au domiciliul sau resedinta in Bucuresti.
Proiectul de buget pentru anul 2016 a fost supus dezbaterii publice si, dincolo de disputele deja iscate in spatiul public, e de remarcat ca documentul respecta abordarea guvernului precedent, adica impulsionarea cresterii economice, concomitent cu masuri care sa asigure solidaritatea sociala si transferul acestei cresteri catre cetateanul de rand.
Deoarece Codul Fiscal nu a fost inca adoptat in noua forma, calendarul obligatiilor fiscale pentru companii si cetateni ramine relativ asemanator cu cel de anul trecut.
Pretul reglementat al energiei electrice va fi majorat cu 5% pana la sfarsitul lunii iunie atat pentru populatie, cat si pentru consumatorii industriali, iar Executivul mentine in memorandumul cu FMI calendarul de eliminare a tarifelor administrate la electricitate asumat de Guvernul Boc.
Campania electorala pentru alegerile partiale din 3 aprilie a inceput oficial sambata, la ora 7.00, si va tine pana la 2 aprilie, ora 7.00.
Mergem, maine-poimaine, in Parlamentul European cu o garnitura de 32 de alesi romani, care vor trebui, pentru inca un mandat, in primul rand sa nu uite ca ne reprezinta pe noi, romanii.
Nici familia nu este buna, pentru ca am trai in grupuri in loc de cupluri. ... Poate asa se vor trezi si cei care raspundeau doar cu conspiratie si inventii rusesti, cand altii au semnalat alunecarea si apetenta oamenilor noi si validati de Occident din politica pentru teroare.
O masura aberanta dispusa de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor poate aduce mari deservicii turismului estival de pe litoral si conduce la cheltuieli considerabile pentru igienizarea plajelor, costuri care vor fi suportate din bugetul public.
Patronatul Roman al Carnii de Porc a solicitat Autoritatii Veterinare ca vaccinarea antipesta a porcilor din ferme sa nu fie interzisa, ci sa fie optionala, singura companie care si-a manifestat intentia de a continua vaccinarea fiind Smithfield, in fermele careia s-a confirmat pesta in 2007."Patronatul a solicitat Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) ca, in anumite situatii, fermierii sa poata opta daca vaccineaza sau nu porcii din complexele comerciale, pe perioada in care sunt vaccinati cei din gospodarii individuale", a declarat directorul executiv al Patronatul Roman al Carnii de Porc, Stanca Tudor.
Pathfinder a fost construit de la bun inceput pentru a reprezenta un echilibru cat mai bun intre o masina de familie si un off roader veritabil, care sa beneficieze din plin de experienta Nissan in acest domeniu.
Pathfinder a fost construit de la bun inceput pentru a reprezenta un echilibru cat mai bun intre o masina de familie si un off roader veritabil, care sa beneficieze din plin de experienta Nissan in acest domeniu.
Din contra, vei cunoaste pentru prima data o noua dimenisune, o noua calitate a iubirii, o iubire care nu se mai limiteaza la cuvinte, si care se apropie mai degraba de prietenie pura.
Ca si in cazul fostului ministru al Justititiei, Monica Macovei, au fost mobilizate toate cercurile de influenta pentru a demonstra ca Daniel Morar trebuie sa ramana pe post.
Senatorul PNL Radu Campeanu, decanul de varsta al Senatului, a declarat ieri ca formatiunea sa politica va trebui sa-si ia in mana destinul pentru a lua hotararile necesare.
"Avem o mare problema cu stalpii pe care sunt montate panourile publicitare si asta datorita faptului ca la Marea Neagra vantul bate cu putere, iar acei stalpi sunt vechi si nu mai prezinta siguranta", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Viorel Farcas, seful Biroului de Iluminat Public Constanta.
google-analytics.com