Cautare

57536 de rezultate pentru "pentru renuntare contract" (3.99 secunde)
Dar noile norme nu se aplica si contractelor de asigurare de protectie juridica, daca se refera la litigiile sau riscurile care rezulta sau care sunt legate de utilizarea navelor maritime, de activitati desfasurate de asiguratorii care practica asigurarea de raspundere civila, in scopul apararii si reprezentarii asiguratului in orice ancheta sau proces, daca activitatea este desfasurata, in acelasi timp, in propriul interes al asiguratorului, in cadrul aceluiasi contract de asigurare sau chiar asigurarii de protectie juridica, daca este inclusa intr-un contract care acorda asistenta turistica.
Autoritatile locale nu pot misca un deget pâna la finalizarea contractului pentru construirea statiei de epurare de la Facai, al carui termen a fost prelungit cu trei ani.
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni seara, ca National Arena va fi inchisa pentru toate evenimentele sportive pe perioada cat va fi refacut gazonul.
Regia Autonoma de Apa incearca sa obtina avizul consiliului local pentru perfectarea unui contract de furnizare cu "colega" sa, Regia Autonoma de Termoficare, astfel incat prima sa-i poata factura celeilalte apa pe care i-o livreaza in vederea incalzirii si distribuirii catre craioveni.
Potrivit declaratiei directorului Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Olimpia Buzia, din cele 6 milioane de lei care au venit de la rectificare pentru cheltuielile spitalelor galatene, circa 75% a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenta.
Potrivit Ordinului 331 din 23 mai al ministrului agriculturii precizeaza ca producatorii agricoli sau crescatorii de animale, persoane fizice sau juridice, constituiti sub forma de asociatii familiale, daca obtin un atestat in acest sens din partea Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, vor beneficia anul acesta sprijin direct acordat producatorilor agricoli din sectorul vegetal, reglementat prin intermediul Ordonantei de Urgenta 20/2006.
48 din Legea 571/2003 privind Codul fiscal si normelor metodologice date in aplicarea acestuia, conditiile generale pe care trebuie sa le indeplineasca cheltuielile aferente veniturilor, pentru a putea fi deduse, sunt: ... d) cheltuielile cu primele de asigurare sa fie efectuate pentru:
Pentru reamenajarea canalului Sulina, dupa scoaterea la suprafata a epavei Rostock, statul va aloca 76 milioane de euro. De ieri, au inceput lucrarile pentru ranfularea navei ucrainene, pentru care guvernul si Banca Europeana de Investitii au alocat fonduri in valoare de cinci milioane de euro.
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Mircea Ursache, a discutat simbata, la Brasov, cu reprezentantii sindicatelor si conducerile executive ale societatilor comerciale Tractorul, Hidromecanica si Rulmentul despre privatizarea celor trei mari uzine brasovene.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" ... Beneficiile pentru formarea fotbalistilor In fotbalul romanesc se ruleaza sute de mii sau chiar milioane de euro.
Investitia cu aroma liberala de la tabara pentru tineret Calafat miroase urat. Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
Din motive de imagine, Rompetrol a ezitat sa faca publica pana acum situatia sa, dar ne-a confirmat faptul ca SC Antares Gas SRL ii datoreaza o importanta suma de bani in urma derularii unui contract.
Nu poti sa te ascunzi la nesfarsit in spatele unor greseli ale subordonatilor, nu poti sa nu-ti asumi ceea ce ai semnat, nu poti sa iesi acum o luna si sa spui ca situatia este rezolvata pentru un an, ca sa aflam acum ca e rezolvata pentru doua luni si sa ne razgandim, sa gasim alte solutii din astea miraculoase, salvatoare, in care eu personal nu mai cred", a declarat in conferinta de presa de ieri Flavius Sirop.
Hotarât sa câstige un ban în plus, craioveanul Daniel Vladulescu a încercat în urma cu câteva zile sa încheie un contract de colaborare cu Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL), sucursala Craiova. Omul urma sa activeze ca agent intermediar pentru încheierea contractelor de economisire-creditare.
Hotarât sa câstige un ban în plus, craioveanul Daniel Vladulescu a încercat în urma cu câteva zile sa încheie un contract de colaborare cu Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL), sucursala Craiova. Omul urma sa activeze ca agent intermediar pentru încheierea contractelor de economisire-creditare.
Pentru a nu mai plati contributii la stat, angajatorii isi transforma salariatii in intreprinzatori particulari (PFA). Oamenii accepta sa renunte la cartea de munca pentru a-si pastra serviciul. În realitate, ei pot fi mai usor dati afara si nu mai au asigurari de sanatate, nici contributii pentru pensie.
La asigurari suplimentare, in eventualitatea decesului din cauza unui accident, urmasii ar fi beneficiat de 5.000 de lei, iar in caz de invaliditate permanenta din cauza unui accident, suma asigurata ar fi fost de 10.000 de lei pentru fiecare dintre cei doi asigurati.
"LEGEA INTERNSHIPULUI o necesitate pentru studentii din Romania".
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
google-analytics.com