Cautare

57568 de rezultate pentru "pentru renuntare contract" (4.58 secunde)
"Demisia mea nu este o renuntare la viata politica, ci o continuare a luptei" Demisia din Senat nu este o renuntare la viata politica, ci o continuare a luptei politice, a declarat luni seara presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.
Aceasta varianta a proiectului de lege introduce si notiunea de munca prin agent de munca temporara, care se refera la munca prestata de un salariat temporar care a incheiat un contract de munca temporara cu un agent de munca temporara si care este pus la dispozitia utilizatorului pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia din urma.
Sase societati s-au inscris in cursa pentru contractul de salubrizare al orasului Otopeni.
Din acesti bani, ei trebuie sa plateasca o rata de 446 de euro pe luna la BCR, pentru un credit imobiliar ipotecar, contractat in octombrie 2007, la care rata le-a crescut cu 50% din noiembrie 2008.
Persoanele care lucreaza in baza unui contract individual de munca cu timp partial sint favorizate comparativ cu cele care muncesc cu norma intreaga, in urma modificarii Codului Muncii.
Legea 441/2006, actul normativ care modifica legea societatilor comerciale, stipuleaza ca administratorii si directorii (potrivit Legii 31/1990) nu pot incheia cu societatea un contract de munca pentru indeplinirea mandatului, ci un contract de administrare/management.
Si in ce mod a fost facuta intelegerea financiara, pentru a se pierde urma banilor? Cum Dumnezeu arata acest contract?
Insa, pentru "legitimarea" oamenilor Aliantei in functii de conducere la descentralizate, si liberalii, dar si democratii, s-au folosit de o practica uzitata de altfel si de PSD: ... Am devenit director al Agentiei prin concurs", ne-a declarat, destul de iritat de subiect, Adrian Manole, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta.
Daniel Octavian Bejan) Chiar daca presedintele Iohannis a invocat art.85 din Constitutie in invitatia adresata partidelor care, conform rezultatelor provizorii ale BEC, par sa fi depasit pragul necesar pentru accederea in noul Parlament, bezmetica perindare de ieri, de la Presedintie, nu a reprezentat nici mai mult, nici mai putin decat o proptire a carutei in fata boilor.
Acesta s-a confruntat cu o situatie inedita pentru el de la preluarea mandatului, fiind huiduit copios de multimea de protestatari adunata in fata sediului CNSAS. ... Acesta a fost validat prin vot secret, cu opt voturi "pentru" si doua "contra".
Tariceanu a lansat Partidul Liberal Reformator si si-a anuntat candidatura la Presedintie Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, joi, oficial, ca au inceput demersurile pentru fondarea Partidului Liberal Reformator.
Alina Mungiu Pippidi a spus ca peste 60 de ONG-uri colaboreaza pentru stabilirea unui cod, a unui contract pe care sa-l propuna tuturor partidelor, in care sa fie trecute masuri punctuale pe care politicienii se angajeaza sa le respecte, ca de exemplu sa nu se mai modifice legislatia electorala fara existenta unui consens.
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
De la privatizarea cu succes din 2006, societatea producatoare de armament nu a incheiat nici un contract cu MApN si i s-a cerut falimentul.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, a precizat ca acel contract pregatit de Apa-Canal, care circula de mai multe saptamini prin municipiu nu are nici o baza legala Un contract de furnizare de servicii ce poarta antetul societatii locale Apa-Canal a devenit subiect de disputa intre PSD si conducerea acestei societati.
Pentru firmele "de casa" ... Cu toate ca anul acesta a renuntat la denumire si la statutul de directie aflata in subordinea consiliului local, clientela s-a pastrat si pentru actuala SC Edilitara Public SA.
Toti acesti bani s-au dus catre o singura firma, GMB Computers (foto) din Constanta (cu exceptia unui contract in care era asociata cu alte doua societati), pentru un singur lucru:
Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati. ... Lucrati "la negru", iar patronul refuza sa va incheie un contract de munca legal, pentru a avea vechime?
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Marinica este si cel care l-a propus pe Sirop pentru aceasta functie.
google-analytics.com