Cautare

1354 de rezultate pentru "papa si dumnezeu" (2.59 secunde)
In mesajul de condoleante adresat Vaticanului, Pastorul Ortodoxiei romanesti, Prea Fericitul Parinte Teoctist depaseste tipicele formatului protocolar uzitat de obicei in asemenea situatii, caldura sufleteasca a dragostei crestine si aprecierile Prea Fericirii Sale razbatand din toate cuvintele si frazele legate de eminentul apostol plecat la Ceruri.
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
Papa a primit in vara o masca de Spiderman de la super-eroul Marvel. Si vantul puternic i-a dat batai de cap la inceputul lunii, in Grecia.
Papa a acuzat cuplurile care nu-si doresc copii, dar vor animale de companie, ca sunt "egoiste". Suveranul Pontif a deplans faptul ca animalele de companie "iau uneori locul copiilor" in societate.
Papa - Braun, Harut, Dawa, Tiganasu - Dican, Edjouma, Papa - Tircoveanu, M. Roman II, Jaja Rezerve: Contra - D.
Papa 7, Seroni 84 Echipele de start. ... Papa, Dican, E. Florescu - Mailat, M. Roman II, Jaja Silva; Rezerve: M.
Papa Francisc a condamnat in termenii cei mai duri de pana acum invazia ruseasca in Ucraina pe care a numit-o "o agresiune armata inacceptabila" si a spus ca Mariupol, asediat cu brutalitate de invadatori, este un "oras martir", dar si ca orasele ucrainene risca sa fie "reduse la a fi niste cimitire" relateaza Reuters.
Papa Francisc a vizitat, ieri, 19 copii refugiati ucraineni aflati la Spitalul de Copii Bambino Gesu din Roma. ... Ei primesc tratament pentru boli oncologice si neurologice, printre altele, precum si pentru ranile grave provocate de explozii, a anuntat directorul de presa al Vaticanului Matteo Bruni.
Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a lansat un apel la adresa sefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril I al Moscovei, pentru a-si uni eforturile in vederea incheierii ostilitatilor din Ucraina.
De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti. Calugaritele posteaza pe Tik Tok despre viata lor din manastiri.
Conducerea de la Kremlin a transmis, prin purtatorul de cuvant Dmitri Peskov, ca este pregatita sa discute cu Statele Unite ale Americii si cu Papa Francisc despre o solutie care sa duca la pace in Ucraina.
Papa Benedict al XVI-lea va fi ingropat alaturi de 90 de Papi in cripta bazilicii Sf. ... Papa Benedict al XVI-lea a murit la varsta de 95 de ani, dupa ce a fost rapus de boala.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
Papa Francisc sustine ca regula celibatului este una temporara. Celibatul le-a fost impus preotilor catolici in secolul al XI-lea. Biserica din Germania i-a cerut Papei anularea casatoriei.
Papa Francisc a fost internat, miercuri, la spitalul Gemelli din Roma, unde va fi supus unei operatii abdominale, a anuntat Vaticanul intr-un comunicat, potrivit Reuters.
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Ateu convins in tinerete, convertit la crestinism in cele din urma, Giovanni Papini construieste 7 povestiri axate pe faptele si trairile martorilor reali sau imaginari ai patimilor lui Isus, descriind felul in care acestia au fost afectati de intalnirea cu Fiul lui Dumnezeu.
GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU (Continuare) Despre Gheorghe Florescu, Stefan Agopian scria in Academia Catavencu astfel: ... Cum 'puterea sovietica' era deja in tara, macar ca mentalitate dupa '63, tinarul Florescu si-a canalizat toata energia spre comertul clandestin.
INTRE LIBERTATE DE EXPRIMARE SI BLASFEMIE. ... Pana la moarte pentru LIBERTATEA DE EXPRIMARE A BLASFEMIILOR, dar pentru GRABNICA RESTRANGERE A DREPTURILOR FUNDAMENTALE de frica terorismului Masacrul de la Paris este ingrozitor, dar asta inseamna, oare, sa reactionam apasand si mai mult pe pedala blasfemiei?
google-analytics.com