Cautare

1354 de rezultate pentru "papa si dumnezeu" (4.75 secunde)
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. ... Papa Francisc: Istoria se repeta
Dupa ce a fost ales in 2013, Papa Francisc si-a semnat o scrisoare de demisie. La 86 de ani, Papa pare a fi intr-o stare buna, in ciuda problemelor la genunchi.
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
Sicriul cu trupul fostului Suveran Benedict al XVI-lea a fost scos din Bazilica Sfantul Petru in sunet de clopote si depus in fata zecilor de mii de credinciosi adunati in Piata Sfantul Petru de la Vatican, transmite Reuters. ... Este singurul papa care a abdicat, in ultimii 600 de ani.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina. Suveranul pontif a indemnat lumea sa-si aminteasca de poporul martir.
Papa Francisc a parasit spitalul din Roma unde a fost internat. Papa Francisc transmite ca este inca in viata. Pontiful a fost internat din cauza unor probleme respiratorii.
Papa Francisc are din nou probleme de sanatate, nefiind in stare sa vorbeasca in fata credinciosilor adunati sa il asculte. ... Papa Francisc are 87 de ani si o multime de probleme de sanatate.
Biserica Ortodoxa a fost dintotdeauna de principiul "Sa dam cezarului ce este al cezarului si Lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu". Dar, ca sa ai posibilitatea de a da mai mult Domnului in afara de rugaciune, dragoste si smerenie, trebuie sa ciupesti sau sa apelezi la daniile cezarului.
Primarul Dumitru Nicolae se va transforma in Dumnezeu daca in acest fel va merge mai bine treaba la societatea Apa Canal.
PSD si-a lansat joi candidatii la europarlamentare si l-a nominalizat pe Mircea Geoana (foto) drept competitorul lui Traian Basescu, manifestarea pastrand elementele obisnuite reuninunilor mari ale social-democratilor: lume multa si pestrita, entuziasm, discursuri, bai de multime si, la final, confetti.
In dimineata zilei de 30 septembrie 2016, o tanara de 20 de ani din Calarasi a hotarat sa-si puna capat zilelor. Carmen Sara se indrepta spre serviciu, dar la ora 8 si 20 de minute a luat o hotarare halucinanta.
nasterea Maicii Domnului, sarbatorita pe 8 septembrie Credinciosii ortodocsi si catolici praznuiesc duminica Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, asa cum este numita in popor, prima mare sarbatoare din cursul anului bisericesc care a inceput la 1 septembrie.
Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a lansat candidatura la functia de presedinte al Romaniei sambata, pe Arena Nationala, la eveniment participand 70.000 de persoane, din toata tara.
Am gasit printre manuscrisele ramase de la mama mea, scriitoarea Areta Sandru, un articol scris de prozatorul si traducatorul Alexandru Calais. ... Puteti citi in continuare textul integral al articolului scris de Alexandru Calais, si el plecat din aceasta lume, in data de 19 iulie 2000.
De ce iti aduc moartea desfranarea, invidia, mandria, lacomia pantecului si iubirea de arginti - explicatiile preotilor (Autor: ... Parintele constantean este de parere ca, de-a lungul celor doua milenii de observare, prevenire si combatere a bolilor spirituale, Biserica a dezvoltat o adevarata terapie a despatimirii omului.
Fie ca jocul de lumini si umbre urmareste cu insistenta expresia chipului, fie armonia incadrarii ei in spatiu si timp la vremea vreunei indeletniciri sau la odihna, fie dezvaluie indiscret urmele varstei, femeia apare mereu aceeasi, atunci ca si acum.
Dar fata de drogatul care fura pentru a-si cumpara droguri ? ... Mult incercatul om al lui Dumnezeu, Iov, afirma la un moment dat, indurerat de faptul ca prietenii sai cei mai buni nu-l inteleg si nu-i arata compasiune:
Daniel Octavian Neagu) REFERAT CU PROPUNEREA DE LUARE A MASURII ARESTULUI PREVENTIV FATA DE INCULPATUL DUMNEZEU Cutarica Cutarescu - procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, examinand actele efectuate in dosar CONSTAT In urma cercetarilor efectuate, s-au constatat mai multe deficiente si incalcari ale legii, de catre inculpatul Dumnezeu, care avea, la momentul savarsirii faptelor, functia de demiurg.
Sfantul Stefan, primul diacon si martir al Bisericii Sfantul Stefan este praznuit pe 27 decembrie, in a treia zi dupa Nasterea Domnului.
Rugaciunea este atat de tare si de puternica incat poti sa te rogi si sa faci ce vrei, caci rugaciunea te va povatui spre o lucrare adevarata si dreapta.
google-analytics.com