Cautare

1354 de rezultate pentru "papa si dumnezeu" (6.83 secunde)
Papa Francisc in Romania.
Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si Inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca dupa marile praznice imparatesti sa fie cinstite si persoanele care au luat parte la evenimente.
Stau marturie multele legende si scrieri despre fiinte umane dornice sa afle viata fara de moarte, elixirul tineretii, secretul vietii vesnice.
Si, parasind Nazaretul, a venit sa locuiasca in Capernaum, langa mare, in hotarele lui Zabulon si Neftali, ca sa se implineasca ceea ce s-a zis prin Isaia prorocul, care zice: Pamantul lui Zabulon si pamantul lui Neftali spre mare, dincolo de Iordan, Galileea neamurilor;
Funeraliile Monseniorului Luigi Vittorio Blasutti Inconjurat de numerosi credinciosi, de rude si cunoscuti, si de 53 de preoti romano si greco-catolici si doi episcopi - IPS Ioan Robu, Arhiepiscop si mitropolit de Bucuresti, si PS Cornel Damian, episcop auxiliar - Monseniorul Luigi Vittorio Blasutti, Vicar general emerit al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucuresti a fost condus luni, 15 iulie 2013 pe ultimul drum si incredintat milostivirii lui Dumnezeu.
Au fost oameni care au povestit ca vazut Iadul, ca au fost lipsiti de speranta si coplesiti de temeri sau chiar ca au fost torturati de demoni. ... Nu puteam sa respir si era un miros teribil. ... Demonii aruncau oamenii in niste caverne si ii intepau cu sulite daca tipau.
Dupa patima cea de buna voie a Domnului nostru Iisus Hristos, dupa Invierea si dupa Inaltarea Lui la ceruri, era in Cezareea Palestinei un sutas, anume Corneliu, de neam din Tracia.
Oficialii BOR cer enoriasilor sa participe la referendumul din 6-7 octombrie 2018 si sa voteze DA.
Sa contemplam spuza stelelor de pe cerul unei nopti senine si sa ne minunam, impreuna cu filosoful Immanuel Kant, nu doar de splendoarea spectacolului, ci si de ordinea lui, de linistea si de precizia cu care miliardele de astre se misca pe orbitele lor.
Presedintele Consiliului Uniunii Europene, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Parlamentului European Hans-Gert Poettering si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso au semnat la Berlin textul Declaratiei care marcheaza implinirea a 50 de ani de la crearea Comunitatii Economice Europene.
Medvedev a semnat armistitiul si i-a promis liderului francez, Nicolas Sarkozy, intr-o convorbire telefonica, retragerea trupelor in momentul in care zona - tampon dintre Georgia si regiunile separatiste Osetia de Sud si Abhazia vor ajunge fortele de mentinere a pacii, tot rusesti.
Mariustuca.ro / Papa Francisc avertizeaza:Exista un atasament prea mare fata de computer. ... Magda Marincovici) Cu putin timp inainte de intoarcerea la Roma din vizita la Sarayevo, sambata, 6 iunie 2015, Papa Francisc a tinut traditionala conferinta de presa la bordul aeronavei oficiale. ... modalitatile si continutul.
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare:
Intransigenta celui care s-a ocupat de apararea dogmei catolice in perioada pontificatului Papei Ioan Paul al II-lea, fiind de fapt continuatorul ideilor reprezentate de Inchizitie, nelinisteste profund lumea liberala si libertina a Occidentului, care spera ca, o data cu plecarea la cele vesnice a Papei Wojtyla, Biserica Catolica va lasa mai libere tentatiile diavolesti ale homosexualitatii, ale avorturilor, ale celibatului preotesc, ale intrarii femeilor in casta pastorilor lui Christos.
Papa Francisc a botezat 16 bebelusi, dupa un an de pauza din cauza pandemiei. Papa a botezat bebelusii in Capela Sixtina, reluand traditia veche a Vaticanului.
Papa Francisc a vorbit despre importanta vaccinarii si imunizarii la nivel global. Papa a mai facut apel la accesul universal al vaccinului in tarile sarace. Unii episcopi si cardinali conservatori din SUA privesc cu scepticism vaccinul.
Steagul ucrainean i-a fost adus Papei din orasul Bucha. Papa Francisc: ... Papa Francisc: ... Sa nu-i uitam si sa nu uitam poporul Ucrainei".
Papa il lasa in functie pe cardinalul Rainer Maria Woelki. ... Anul trecut, Papa l-a trimis pe cardinal in vacanta duhovniceasca. Cardinalul Woelki si-a dat de doua ori demisia.
Papa a fost intampinat de premierul Trudeau in Quebec. Papa a ajuns in estul Canadei dupa ce a vizitat provincia Alberta. Papa a incercat sa reabiliteze imaginea Bisericii Catolice.
Duminica, la Vatican, Papa a avertizat credinciosii in legatura cu razboiul nuclear. ... Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
google-analytics.com