Cautare

1354 de rezultate pentru "papa si dumnezeu" (3.51 secunde)
Papa Francisc ii indeamna la solidaritate pe sportivii participanti la JO 2016 Papa Francisc s-a adresat miercuri sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru a-i indemna sa termine cursa impreuna si sa obtina ca premiu o civilizatie in care domneste solidaritatea, informeaza agentia EFE.
Arhiepiscopul de Canterbury, liderul Bisericii Anglicane, a declarat ca poarta discutii cu Papa Francisc si Patriarhul Tawadros al II-lea, care conduce Biserica Ortodoxa Copta din Alexandria, pentru ca Pastele sa fie sarbatorit in aceeasi zi a fiecarui an, punand astfel capat uneia dintre cele mai mari dispute dintre confesiunile crestine.
Papa Benedict al XVI-lea marcheaza finalul unui an dificil Papa Benedict al XVI-lea a marcat luni finalul unui an dificil, spunand ca, in ciuda atator pierderi de vieti omenesti si a nedreptatilor din lume, bunatatea va birui, transmite Associated Press.
Papa Benedict a demisionat dupa ce a aflat de existenta unui grup de homosexuali la conducerea Bisericii Catolice Suveranul Pontif a decis sa-si inainteze demisia in aceeasi zi in care a fost informat despre existenta unei puternice factiuni gay, aflata in structurile de conducere ale Vaticanului.
Papa Francisc vrea sa mestece frunze de coca Suveranul Pontif Papa Francisc a anuntat ca va mesteca frunze de coca in timpul vizitei sale in Bolivia.
Marius Nedelcu) Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua in perioada 31 mai-2 iunie 2019 o vizita in tara noastra.
Marius Tanase) - Suveranul Pontif s-a intors la Roma, dupa vizita sa istorica de 3 zile in Romania si, in timpul zborului de intoarcere, si-a exprimat ingrijorarea pentru prezentul si viitorul Batranului Continent, scrie presa internationala.
Noul Papa Benedict al XVI-lea va gasi o fereastra de patru-cinci ore in programul sau supraincarcat si va onora cu sfanta sa prezenta Adunarea Ecumenica a Bisericilor Europene, care va avea loc anul viitor la Sibiu in septembrie.
Dupa ce Papa Ioan Paul al II-lea a reusit sa promoveze anual intalniri internationale pentru dialog si pentru depasirea disputelor religioase, organizand sinoade ecumenice, Zile mondiale de rugaciune pentru pace, la care participau reprezentanti ai tuturor religiilor, succesorul sau pe scaunul papal isi cam face de cap.
Papa Francisc l-a implorat pe Putin sa "opreasca aceasta spirala de violenta si moarte". Papa Francisc s-a rugat duminica si pentru locuitorii din Florida si Cuba. Papa Francisc: Este dureros faptul ca lumea afla despre geografia Ucrainei prin nume precum Bucha, Irpin, Mariupol, Izium, Zaporizhzhia si alte localitati.
Mariustuca.ro / Papa Francisc sarbatoreste cei 88 de ani impliniti joi de Benedict al XVI-lea (Autoare:
Dovezile se inmultesc si multe informatii clasificate au ajuns la publicul larg. Tocmai de aceea liderii marilor puteri, dar si liderii religiosi, sunt obligati sa iasa public si sa faca un anunt oficial in acest sens.
Unde se intalnesc si unde se despart cele doua pasiuni ale tale? ... Pictez si cand stau cu ochii deschisi , daca am timp liber , o pauza de cinci minute, prefer sa inchid ochii si sa pictez, e ca un fel de terapie la violenta zilnica, la agresivitatea permanenta.
- Pentru toate exista o vreme, si orice lucru de sub ceruri isi are timpul sau: un timp pentru a te naste si un timp pentru a muri; un timp pentru a sadi si un timp pentru a smulge; un timp pentru a ucide si un timp pentru a vindeca;
Numai poporul despartit de Biserica lui Dumnezeu se afla in primejdia ratacirii, care este si cea finala, adica aceea care-i aduce pieirea.
Traditia ortodoxa spune ca la 40 de zile de la moartea unui om sufletul acestuia ajunge in fata lui Dumnezeu pentru judecata particulara. ... cea particulara (la 40 de zile dupa moarte) si cea universala (de obste), la sfarsitul lumii.
Un detinut din penitenciarul Timisoara, diagnosticat ca avand „probleme psihice“, a trimis o plangere la Politie si la Parchet... impotriva lui Dumnezeu, „domiciliat in cer“, precizeaza semnatarul jalbei.
Chiar si specialistii cu origine aromana s-au integrat curentelor academice din tara in care locuiesc, ceea ce provoaca un semn si mai mare de intrebare printre aromanii din Romania, Albania, Macedonia si Grecia. Izvoarele si istoriografia ii mentioneaza sub diverse nume:
Papa Francisc a luat o decizie istorica. ... Atunci cand ne confruntam cu fapte rele, chiar si in fata crimelor serioase”. Desi Biserica Catolica considera avortul ca fiind un pacat grav, iar cei care il comit sunt excomunicati, Papa Francisc este a transmis intr-o scrisoare publicata online ca:
Papa Francisc a rostit mesajul in Slujba din Ajunul Craciunului. Suveranul Pontif i-a indemnat pe cei 1,2 miliarde de catolici din intreaga lume sa caute simplitatea si simtul dreptatii intr-o societate intoxicata de aparenta si narcisism.
google-analytics.com