Cautare

1354 de rezultate pentru "papa si dumnezeu" (2.72 secunde)
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Lucretia Borgia - Continuare - Legenda neagra Ca dealtfel tot restul familiei, de-a lungul secolelor, Lucretia a fost subiectul a numeroase calomnii si acuzatii. ... Cele mai insistente o descriau ca un fel de Mesalina, intriganta, sangeroasa, corupta, nu supusa, ci complice a tatalui si fratelui sau.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania.
Sunt religiile cai diferite care duc la Dumnezeu? ... Si budistii impartasesc acest punct de vedere. Intr-⁠adevar, milioane de oameni cred ca religiile sunt cai diferite care duc la Dumnezeu. ... Invataturile, ritualurile si divinitatile religiilor sunt intr-⁠adevar asemanatoare.
Ce inseamna de fapt expresia biblica Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. ... Borcea Stefan) - Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. ... Adevarul a discutat cu un preot pentru a analiza de unde vine si la ce se refera de fapt acest citat.
Vaticanul si civilizatiile extraterestre (Autor: ... Intre multe alte reactii, acest eveniment a reinnoit si discutiile despre modul in care stiinta si credinta se raporteaza la posibilitatea unei vieti inteligente in alte locuri din Univers.
FARCAS) Continuam sa rezumam, asa cum am facut si in cateva episoade anterioare, opiniile prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron intr-un lung interviu despre OZN-URILE SI CONSTIINTA UMANA EXTINSA, acordat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcastului Skeptiko.
Preot Ciprian Florin Apetrei) Revelatia divina este descoperirea lui Dumnezeu fata de oameni. Dumnezeu ni se reveleaza pe cale naturala si pe cale supranaturala.
Suveranul pontif va vizita Romania si Bulgaria la inceputul lunii mai a anului 2019. Papa Francisc ar urma sa viziteze Catedrala Patriarhala si sa oficieze o slujba in Parcul Izvor. ... Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea in 1999.
Intemnitat si torturat de comunisti la Jilava, Monseniorul Vladimir Ghika, declarat martir al Bisericii de catre Papa Francisc Sfantul Parinte Papa Francisc a semnat decretul prin care preotul roman de confesiune catolica Vladimir Ghika (1873-1954) este declarat martir pentru credinta.
Mariustuca.ro / Papa Francisc: ... Magda Marincovici) Radio Vatican transmite ca Papa Francisc a prezidat in bazilica Sfantul Petru, sambata 11 aprilie, vigilia celei de-a doua Duminici a Pastelui sau a Milostivirii Divine, ceremonia solemna de proclamare a Anului Sfant al Milostivirii (8 decembrie 2015 - 20 decembrie 2016).
Papa Francisc: Cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau (Autoare:
Papa Francisc: Cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau (Autoare:
Mesajul de Craciun al Papei Francisc Papa Francis a transmis un indemn la solidaritate catre romano-catolici, in timpul slujbei de Craciun de la Vatican. ... Pontiful a amintit de povestea biblica a calatoriei lui Iosif si a Mariei de la Nazaret la Betleem.
Pentru ziaristii romani inca retinuti in Irak, in acea faimoasa rapire care a tinut prima pagina a ziarelor si a fost subiect fierbinte la TV cateva zile, dar si pentru moartea Papei.
Ce a declarat Papa Francisc despre creatia Universului si reactia comunitatii stiintifice. Teoria Big Bang-ului este valida si se completeaza perfect cu teoriile Bisericii despre creatia Universului. Este declaratia facuta de catre Papa Francisc intr-un discurs sustinut la Academia Pontificala de Stiinte din Vatican, relateaza jurnal.md.
Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Intre 1508 si 1512 a pictat plafonul Capelei Sixtine din Roma.
google-analytics.com