Cautare

62274 de rezultate pentru "om" (3.21 secunde)
Gheorghe Ciuhandu (foto), candidatul PNTCD la Presedintia Romaniei, a declarat ieri la Bistrita, sigur pe el, ca partidul sau va depasi cele 5 procente necesare reintrarii in Parlament.
Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a cerut Biroului Electoral Central (BEC) sa interzica ghidul Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care figureaza candidatii compromisi ai partidelor politice.
PSD are cele mai mari sanse de a forma noul Guvern, avand capacitatea de a incheia aliante si fiind agreat si de Occident.
Noaptea s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru liderii partidului de guvernamant, care au realizat ca este nu numai inutila dar si penibila sesizarea BEC pe tema distribuirii fluturasilor cu numele candidatilor considerati indezirabili de catre "Coalitia pentru un Parlament curat”.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul:
Principalul contracandidat al lui Adrian Nastase in lupta pentru Presedintia Romaniei, Traian Basescu, a lansat un atac dur impotriva liderului PSD.
Cateodata este bine sa nu mai detii o functie prin cine stie ce partid sau o oarecare institutie, ca sa poti spune ce te taie capul, fara a mai fi nevoit sa-ti masori vorbele.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie Traian Basescu a respins ieri, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa, orice negocieri de sustinere pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a facut publice listele cu parlamentarii care au absentat nemotivat lunile septembrie si octombrie. Potrivit regulamentului intern, deputatului care nu-si poate motiva absenta i se retine din indemnizatia lunara.
Cu un om frumos. ... Cu un om destept. ... Cu un om care a furat flota, un om mincinos, un om care ne-a facut puturosi, lenesi.
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. Anemica si fara vlaga, campania nu a reusit sa dea un raspuns intrebarii esentiale:
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Candidatul PNTCD la Presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat luni seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa ca partidul sau va dori sa aiba negocieri cu Alianta PNL-PD, insa o colaborare post-electorala va depinde de includerea anumitor puncte in programul de guvernare.
In ultima zi de lucru inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale, Camera Deputatilor a adoptat cateva modificari ale Regulamentului propriu.
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
“Eu mi-am asumat realitatea ca om politic: homosexualitatea este o realitate si mi-am asumat-o. Cer public PSD sa puna capat acestui mod de a face campanie, iar lui Adrian Nastase ii cer sa-si asume realitatea.
Scenariile postelectorale de formare a Guvernului nu ii preocupa numai pe actorii politici romani.
Daca tot au ajuns la sfarsitul campaniei electorale facute in dorul lelii, politicienii cei mai bine cotati au inceput sa faca tot mai dese referiri la viitoarele combinatii si formule guvernamentale.
google-analytics.com