Cautare

495 de rezultate pentru "oana nicolau" (2.61 secunde)
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
Presedintele SRTV, Valentin Nicolau, incearca sa se puna la adapost dandu-si o demisie la misto, care ar urma sa devina efectiva "in momentul in care presedintele Romaniei va promulga o noua lege de organizare si functionare a TVR”.
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice. ... Critici dure la adresa fostei conduceri a TVR Directorul general al STRV, Valentin Nicolau, a lipsit de la sedinta de ieri a plenului reunit.
Valentin Nicolau, membru in cadrul noului CA al SRTV, s-a declarat dezamagit, marti, de alegerea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte al Consiliului de Administratie, afirmand ca este prima data in istoria televiziunilor publice din Europa cand in fruntea structurii de conducere este desemnat un ‘sef de serviciu secret’.
Oana Mizil agita apele in USL Calarasi Scandal in USL Calarasi. Presedintele PSD Calarasi, Oana Mizil, sustine ca Uniunea Social Liberala (USL) nu mai functioneaza corespunzator in judet din cauza liderilor locali ai PNL, care ii "hartuiesc" primarii social-democrati.
Dupa ce a servit PSD-ul din toate pozitiile, Valentin Nicolau incearca acum sa-si faca scut din respectarea legii Coincidenta sau nu, directorul SRTV, Valentin Nicolau, a adresat tot ieri o scrisoare deschisa membrilor comisiei parlamentare care va controla activitatea institutiei conduse de el.
El a recunoscut acest lucru intr-o convorbire cu Valentin Nicolau, presedintele TVR. Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca ar putea sa-l dea in judecata pe presedintele-director general al SRTV, Valentin Nicolau. ... “Mi se pare ca declaratiile domnului Nicolau sunt expresia elocventa a cuvantului 'tupeu'.
Dosarul fostului director al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Gheorghe Nicolau, dupa ce a trecut in prima instanta de fostul Parchet National Anticoruptie, aflat pe atunci in mainile pensionatului Ioan Otel, a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor: ... Undeva la mijloc intre bancul prost al lui Dragos de la Vice Romania si Justine Sacco e Oana-Maria Bogdan. Fosta tehnocrata, intrata in politica odata cu PLUS, Oana-Maria e membra in conducerea centrala a partidului lui tati Ciolos.
Oana Bogdan, membra in conducerea PLUS, numita de Ciolos roata motrice din spatele partidului:
Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor.
Oana Mizil pare sa fi rupt, iremediabil, relatiile cu colegii sai din BPJ. ... Deci, inclusiv Oana Mizil s-a exprimat, atunci, pentru inlaturarea sefului Senatului. O saptamana mai tarziu, Oana a uitat de mandatul primit de la Colegii din Birou, votand in CExN impotriva excluderii lui Mircea Geoana!
Oana Turcu lucra pe atunci in televiziune, asa ca era un impediment sa apara in fata camerelor cu anumite imperfectiuni ale tenului. ... Realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" este prima romanca al carei nume a devenit brand international de produse cosmetice: "Linia Oana Turcu".
Valentin Nicolau, proprietar al Editurii Nemira si fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a murit. ... Valentin Nicolau se afla in masina personala cand a inceput sa se simta rau.
Grupul parlamentar PSD din Camera Deputatilor a trimis la inceputul acestei saptamani o adresa catre Biroul Permanent al acestui for legislativ in care propune ca locul ramas vacant in urma decesului lui Ralu Filip sa fie ocupat de Valentin Nicolau. ... Valentin Nicolau este proprietarul postului de radio Smart FM.
Gabriel Nicolau, directorul Agentiei Poduri din cadrul Societatii de Constructii in Transporturi (SCT) SA Bucuresti. ... Gabriel Nicolau. ... A trebuit sa evacuam apa, iar asta ne-a intarziat", a declarat Gabriel Nicolau.
google-analytics.com