Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (3.75 secunde)
www.cinefan.ro (un articol de Emanuel Lazarescu) informea: Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Corneliu Porumboiu), De ce eu? ... De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
Actrita Oana Zavoranu si-a anuntat ieri intrarea in PRM, unde va ocupa postul de consilier de imagine al presedintelui Corneliu Vadim Tudor, iar, in perspectiva, va ajunge parlamentar de Bucuresti, dupa cum a anuntat liderul formatiunii.
Pentru ca nu i s-a oferit un loc pe lista pentru alegerile europarlamentare, Oana Zavoranu a primit din partea lui Corneliu Vadim Tudor promisiunea ca va candida pentru un post de deputat la alegerile parlamentare de anul viitor.
Romania se plaseaza pe ultima pozitie dintre toate statele membre UE in ceea ce priveste prezenta europarlamentarilor la sedintele plenare si voturile din Parlamentul European (PE) in perioada scursa dupa 14 iulie 2009, cu o rata a prezentei de 83,46%, releva un studiu publicat de VoteWatch.eu, citat de Agerpres.
Ghita mi-a spus ca vrea un loc la masa de joc, a cerut sustinere pentru Ponta la presedintia Romaniei.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
Oana Roman i-a dat replica lui C.T Popescu printr-un mesaj uimitor: ... Nu stiu daca aveti copii, probabil nu, si intr-un fel e bine, pentru ca ati fi avut un copil nefericit, care ar fi suferit mult avand un parinte cu astfel de gandire.
RARES BOGDAN, SUSPENDAT DE PE POST PRIN SMS: ... CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia.
Robert Turcescu (38 de ani) si Oana Sarbu (46 de ani) au decis sa-si spuna "adio", dupa o relatie care dura de mai bine de 10 ani. Cei doi au luat aceasta hotarare de multa vreme.
Daca va intrebati care este reteta unei relatii de durata intre doua personalitati care fac parte din showbizzul autohton, atunci raspunsul pe care il veti primi de la Cristi Brancu va fi "Inghetata de baut!".
Catalin Maruta a tinut sa ii dea replica Oanei Roman, dupa ce aceasta a acuzat trustul Pro ca a folosit imagini filmate pe ascuns la nunta sa si botezul fiicei sale, de un angajat al trustului, aflat ca invitat la petrecere.
BOGDAN TIBERIU IACOB) Fostul premier Dacian Ciolos are o veritabila colectie de enigme in jurul sau, de la indivizii conectati la fosta Securitate care i-au creat partidul pina la personaje care avanseaza teorii socante.
Haineala vrea sa blocheze numirile procurorilor-sefi prin CCR Avizul consultativ pe care Consiliul Suprem al Magistraturii il da in privinta numirii sefilor de Parchete ridica o problema de constitutionalitate, a declarat, duminica seara la Digi24, presedintele institutiei, Oana Schmidt Haineala.
Un celebru doctor din Romania reactioneaza virulent dupa ce cantareata Oana Radu si-a incurajat fanii sa cumpere pastile de slabit, si le catalogheaza ca fiind niste "minciuni gogonate".
Recent, s-a lansat la Bucuresti cartea Bucate delicioase pentru copiii cu alergii alimentare, de Alina Constantinescu si Oana Popescu Evenimentul a avut loc la Galeria de Arta CALEA VICTORIEI 33 (Teatrul de Revista Constantin Tanase, Calea Victoriei nr.
Marioara Zavoranu a fost internata de marti intr-un spital din Bucuresti. Ea a fost operata de urgenta, insa medicii spun ca femeia nu are sanse mari de supravietuire. In tot acest timp, Oana nu prea a fost vazuta pe la spital.
Este licentiata in Filologie la Universitatea Bucuresti, specialitatea Romana -secundar Franceza si absolventa a Institutului de Teologie Romano-Catolica Bucuresti.
Dragos Dumitriu) - Vorbeste exact ca o penala, ar trebuie sa demisioneze, sa faca un pas in lateral - I-a placut lupta anticoruptie pana a ajuns la ea, Kovesi, te simti abuzata de procurori?
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie.
Oana si Viorel Lis au oferit un interviu exclusiv. "Daca nu era Oana nu mai eram. M-a salvat de multe ori", a spus Viorel in primul interviu dupa ce a ajuns la Urgente.
google-analytics.com