Cautare

37292 de rezultate pentru "nu exista focul iadului adam si eva nu sunt reali" (5.88 secunde)
A devenit o traditie anuala lansarea unui nou volum de poezie de catre deja consacrata Eva Constantinescu. Volumul Departe de luna, suspinand incheie o trilogie imaginara in care Eva Constantinescu imblanzeste, pe rand lumea, timpul si dorul, eliberandu-se astfel, prin poezie, de apasarea marilor sale interogatii.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
LA INCEPUT Privilegiul de a fi primul conceput i-a revenit lui Adam. ... Vazandu-i, insa, tristetea cu care admira merele din Rai, Creatorul a decis s-o contureze pe Eva din coasta lui.
Cea de-a sasea editie a Media Music Awards a avut loc in Bucuresti, marti, 3 octombrie, iar cei mai multi artisti prezenti pe scena sunt din portofoliul casei de discuri MediaPro Music, parte a Universal Music Romania.
Biserica Catolica are "in proiect" o decizie istorica prin care se va decide ca Iadul nu mai exista si ca ne vom intalni cu totii in Rai.
Discutie cu Larsen, portarul norvegienilor, despre Palatul Parlamentului, "fundasul chel de pe stanga" si Aktobe, "o echipa mai slaba" • Adam Kwarasey Larsen (26 de ani), portarul echipei Stromsgodset, a acordat un interviu la finalul meciului de pe National Arena.
Toate marile religii ale lumii prezinta oamenii ca fiind singurele fiinte capabile de spiritualitate si de mantuire. Cu toate acestea, cercetatorii au descoperit deja peste 700 de exoplanete, dintre care multe sunt similare Pamantului si ar putea adaposti forme de viata, poate chiar inteligenta.
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Judetean Constanta s-au aflat nu mai putin de 63 de puncte, proiectul de hotarare cu numarul 62 fiind insa unul cu caracter eminamente social. Este vorba despre acordarea unui ajutor familiei Adam din Mangalia.
Ritmul de crestere nominala a creditelor bancare acordate firmelor si populatiei s-a diminuat in luna septembrie pina la 3,3%, comparativ cu 3,7% in luna august, soldul imprumuturilor atingind 393.446 miliarde de lei, potrivit datelor BNR.
Masa monetara a inregistrat la sfarsitul lui februarie 2005 o crestere de 30,8% in termeni reali, fata de februarie 2004, informeaza un comunicat al Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Ioan Rus o compara pe Kovesi cu Vlad Tepes Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, o vede pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, precum Vlad Tepes, pentru ca lupta impotriva coruptiei si pentru ca isi face bine treaba. Seful de la Transporturi a identificat si de unde vine coruptia:
Nu au auzit niciodata despre Adam si Eva. 3 din 10 copii, ignoranti cu privire la continutul Bibliei Un studiu recent prezentat de BBC News arata ca povestile din Biblie sunt un mister atat pentru foarte multi copii, dar si pentru parintii lor.
Jucatorii lui Chelsea chiar sunt pe maini bune. ... Cine ar vedea banca lui Chelsea la un meci, ar putea crede ca printre jucatori si membrii staffului, s-a strecurat un fotomodel. Nu este nici pe departe asa ceva.
Sarbatorile de iarna, zilele onomastice sau cele de nastere sunt momente oportune de a va exprima recunostinta fata de sefi, colegi si colaboratori.
Straina la bal sau despre imblanzirea timpului La un an de la lansarea primului sau volum de poezie, Obsesii, Eva Constantinescu creeaza volumul Straina la Bal care vine sa consacre vigoarea talentului sau si sa releve noi fatete ale mesajului poeziei sale.
Pentru cititorul volumului Obsesii lansat de Eva Constantinescu incepe o calatorie fascinanta in universul emotiilor perene si al marilor intrebari care framanta fiinta umana. Poeziile, stranse si slefuite de-a lungul intregii vieti sunt tulburatoare marturii ale sensibilitatii profunde si ale gandului erudit ale autoarei.
E celebra, frumoasa si s-a dezbracat pentru o fotografie pe care barbatii asteptau sa o vada de mult! Eva Longoria arata mai bine ca niciodata! Dovada se vede in ultima imagine cu actrita din "Desperate Housewife" - Eva a pozat nud pentru fotograful Jork Weismann!
CELE SAPTE SENTIMENTE - Bucuria - Furia - Tristeea sau suferinta sufleteascã - Ingrijorarea - Teama si spaima Furia afecteaza ficatul, Bucuria duce la imbolnavirea inimii, Ingrijorarea slabeste splina, Teama si spaima aduc prejudicii grave rinichilor, Tristetea sau suferinta sufleteasca imbolnavesc plamanii.
Miroase-a carne arsa pe pamant Se dau mesaje ca va fi iar bine Dar moartea, numai ea e de cuvant A dat si popa popilor mesajul De miluire, l-a trezit nitel Murmurul celor care plang sub stresini Si-apoi se culca iar, cazut in el La Clubul Colectiv a luat de-a valma Moartea a luat en gros, in colectiv Vieti tinere, venite sa petreaca Dar rasul lor s-a nimerit tardiv Se zbat in chin de iad, se zbat cu jarul Ramas in ei, copii ai nimanui Prea multi sunt inca-n morga fara nume Si altii doar cu moartea capatai Se dau politice incurajari, dar nimeni Nu-i vinovat de vina asta mare Peste o zi, o luna, crima toata Va deveni o crima oarecare Feriti stau unii, sunt munciti de spaga?
Focul de artificii din acest an va fi mai mult decat a fost vreodata Un primar care stie cum sa panseze acolo unde gigacaloria doare cel mai tare... ... Loredana, Connect-R si Vunk sunt cateva dintre numele mari care vor canta pe o scena uriasa din centrul Capitalei.
google-analytics.com