Cautare

61613 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras se" (6.39 secunde)
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T. Nicolae de 28 de ani din jud. Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos. ... de centura.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
La data de 20 octombrie 2010, ora 16.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 16 Politie l-au depistat pe D. VIOREL de 26 de ani din jud.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost primita cu huiduieli la a XIII-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana, din judetul Caras-Severin. Udrea a avut, sambata, intalniri cu autoritatile locale din Caras-Severin si cu operatorii de turism din zona.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Liberalii din structurile de conducere ale judetului Caras Severin au declansat un razboi al orgoliilor.
Pornind de la cazul Adrian Nastase Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a criticat sambata, la Resita, cu ocazia constituirii noului Consiliu Judetean Caras-Severin, al carui presedinte a fost ales, activitatatea unor institutii ale statului, pornind de la cazul Adrian Nastase.
Reprezentantii crescatorilor de taurine au discutat ieri cu cei ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) despre formele de sprijin alocate sectorului în 2008, însa negocierile vor fi reluate la sfârsitul lunii ianuarie, întrucât cele doua parti nu au cazut de acord.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Saptamana trecuta au aparut primele rezultate in urma simularilor organizate pentru probele din cadrul examenului de bacalaureat.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
In luna lui Florar va asteptam la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)!
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
google-analytics.com