Cautare

2061 de rezultate pentru "nico si bostina valentin daniel" (3.16 secunde)
Daniel Barbu: "Basescu spera ca referendumul sa nu fie validat" Desi ii cheama pe romani la vot, Traian Basescu spera ca referendumul sa nu fie validat pentru ca el sa se reintoarca, linistit, la jiltul sau de la Cotroceni, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau au depus juramantul de investitura Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau au depus juramantul de investitura in functii, vineri seara, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu.
Plenul Parlamentului a aprobat componenta numerica si nominala a 5 comisii comune ale Senatului si Camerei deputatilor Plenul reunit al Parlamentului a aprobat, vineri, componenta numerica si nominala a 5 dintre comisiile comune permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor.
VIITORUL PSD - ASCUNS INTR-UN SMS CATRE DANIEL CONSTANTIN (Autor:
Portul Constanta reprezinta un obiectiv important pentru economia judetului Constanta si chiar a intregii tari, motiv pentru care securitatea sa este una dintre problemele de maxima importanta care ar trebui sa preocupe conducerea Administratiei Portuare. ... Continuam seria dezvaluirilor despre aventurile angajatilor SC Cobra Security SRL si a conducerii acesteia.
10% din populatia activa a Romaniei, aproximativ 1,1 milioane de persoane, munceste in strainatate, iar din anul 1990 pina in prezent aproape 15% dintre romani au avut un job in strainatate, potrivit unui studiu prezentat de Daniel Kozak, ofiter de relatii publice in cadul Organizatiei Internationale de Migrare a Fortei de Munca (OIMFM).
Fostul ministru de Finante Daniel Daianu a afirmat ca nu avem nevoie de o misiune FMI la Bucuresti, ci de un guvern si de autoritati capabile sa judece ce este realist pentru Romania.
În conditiile în care timpul liber al parintilor este din ce în ce mai scurt, înfiintarea unor locuri de joaca pentru copii pare sa fie o afacere de succes.Asa cum, în ulima perioada, gradinitele particulare au devenit o alternativa la învatamânul de stat pentru ca ofera o serie de facilitati - lectii de limbi straine si de dans, gimnastica, balet, locurile de joaca particulare sunt si ele o alternativa moderna la cele din fata blocurilor.
Criza economica, mersul ideilor, institutii" semnat de Daniel Daianu. Lucrarea contine studii, articole si interviuri publicate de autor in ultimii ani.
Economia romaneasca ar putea reveni pe crestere in trimestrul doi din 2012, insa aceasta va fi mica, in principal din cauza tensiunilor din zona euro, a declarat, marti, pentru AGERPRES, economistul Daniel Daianu, consilier de stat in cadrul Aparatului Propriu de Lucru al primului-ministru.
Cine este principalul favorit la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara Fostul ministru al Finantelor Daniel Daianu este aproape de a fi numit in pozitia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), propunere politica acceptata si de Banca Nationala a Romaniei, au declarat pentru Mediafax mai multe surse oficiale.
Cei 21 de jucatori au fost insotiti de medicul echipei, Claudiu Stamatescu, si de antrenorul principal Daniel Mogosanu, pe final facandu-si aparitia si presedintele Jean Nitulescu.
Campionului nostru Daniel Ghita i s-au alaturat in Glory, in lupta pentru un loc in primii 10 si pentru glorie, alte cateva nume din sportul romanesc: Benny Adegbuyi si fratii Andrei si Bogdan Stoica.
Daniel Tutuianu a facut declaratii stupefiante pentru publicatia locala ARGUMENT: - Eu am gandit Sala Polivalenta pentru copiii Calarasiului, nu pentru pasarile calatoare de la handbal si futsal. ... - a intrebat profesorul de sport Daniel Tutuianu.
Marius Radu, cronometrat in primul schimb cu 48 sec 76/100, potrivit site-ului Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, a devenit al treilea inotator roman calificat la JO 2016, dupa Robert Glinta (100 metri spate) si Norbert Trandafir (50 m liber).
Academia Rapid Bucuresti si-a stabilit obiectivul: anul si promovarea pana ajunge in Liga 1.
Pilotul Daniel Onoriu a participat la o strangere de fonduri pentru copiii cu autism si sindrom ADHD. Alaturi de alte vedete, campionul national a imbracat uniforma de ospatar si a servit la mese invitatii dintr-un restaurant de lux din Capitala.
Haineala va fi sef la DNA si Morar la Parchetul General Dan Sova este al doilea social-democrat care a declarat, marti seara, ca Oana Schmidt-Haineala va fi numita sefa la DNA si Daniel Morar, la Parchetul General.
USL nu s-a rupt, dar a facut entorsa Iritat si cam nedormit, Victor Ponta s-a trezit miercuri dimineata ca trebuie sa-l invete minte pe Daniel Morar. Si-a facut propuneri pentru sefia DNA si a Parchetului General, ceea ce zisese marti ca nu va face.
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Sunt bautor si de cafea si de ceai!
google-analytics.com