Cautare

2061 de rezultate pentru "nico si bostina valentin daniel" (2.82 secunde)
Sfantul Valentin este ocazia perfecta pentru a-i oferi un cadou persoanei iubite. ... Timp de 8 zile, toate gandurile vor duce catre EL si EA, iar pentru ca momentul sa fie cat mai romantic, organizatorii au pregatit o multime de cadouri originale, personalizate.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul 100 de traditii romanesti din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara produse de post precum baclavele, cataiful si salamul de biscuiti. Avem si rahat turcesc diverse tipuri, cu diverse arome, ne-a spus Valentin Dinca.
In taraboiul iscat de activitatea Comisiei parlamentare de anchetare a SRR si SRTV, oficioasele guvernamentale s-au straduit sa ne convinga ca Valentin Nicolau si Dragos Seuleanu trebuie dati afara.
Week-endul acesta a fost si Ziua Indragostitilor la romani, adica Dragobetele.
Valentin de 23 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Volkswagen Golf, pe bld. ... VALENTIN, care a ramas internat la spital - decesul la fata locului a lui S. ... Valentin, neputand fiind testat din cauza vatamarilor corporale suferite, i s-au recoltat doua probe de sange la spital.
In perioada ianuarie - martie 2011, politisti din cadrul Politiei Sector 2 - Serviciul Investigatii Criminale si Biroul Investigatii Criminale ai Sectiei 9 Politie au documentat activitatea infractionala a unui grup compus din 5 membri, cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni de furt din locuinte, avand ca principal mod de operare "ruperea butucului".
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca are pregatita plangerea penala impotriva sefului DNA, Daniel Morar, pe care il acuza ca s-ar face vinovat de abuz in serviciu contra intereselor persoanei.
Senatorul PD-L de Constanta, Dorel Onaca, a primit marti Diploma de Onoare a Fundatiei Internationale "Omenia", distinctia fiindu-i inmanata chiar de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a anuntat vineri ca delegatia PRM va solicita, la consultarile de la Cotroceni, numirea unui alt sef la DNA si anchetarea lui Daniel Morar pentru "politizarea indamisibila a actului de justitie si abuzurile savarsite".
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a anuntat luni ca nu ia in calcul niciuna dintre propuneri continute in declaratia ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, facuta in aceeasi zi.
5 Bihor si-au depus lista cu candidati si reprezentantii PNL. Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
4 in Camera Deputatilor si unul in Senat - Dan Voiculescu). Purtatorul de cuvant Bogdan Ciuca a declarat ca Alianta inca functioneaza si ca PC nu a ridicat, deocamdata, problema desfiintarii ei, dar se impune reanalizarea protocolului in conditiile noilor conduceri ale celor doua partide.
Si nu s-a lasat pana nu l-a impus, apeland la metoda preferata a domniei sale - referendumul, pe care l-a organizat special in luna Noiembrie 2007.
Prefectul Cristian Roman si subprefectul Daniel Moruzi au lasat de inteles ca au ingropat securea razboiului. ... Nici subalternul sau, Daniel Moruzi, nu a mai dat de inteles faptul ca este nemultumit de activitatea pe care o desfasoara in cadrul Institutiei Prefectului.
Daniel Savu: ... Senatorul PSD Daniel Savu, membru in comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru www.e-politic.ro ca tradatorii nu au ce cauta in comisia parlamentara de control a SRI.
Dupa indelungi ezitari si dupa rusinoase dezertari, formatiunea politica fondata de Dan Voiculescu parca-parca reuseste sa faca primii pasi in marea politica.
Daniel Constantin:
Piedone, gata de salt din barca PC Cristian Popescu Piedone a demisionat ieri din functia de prim-vicepresedinte al PC si a cerut Congres Extraordinar.
Apoi intervine președintele Romaniei si spune la un moment dat: ... In continuare, acesta a citit - in timpul emisiunii cu seful statului - transcrierea discutiei dintre presedintele Traian Basescu si liderul PC, Daniel Constantin: "Daniel Constantin:
google-analytics.com