Cautare

2061 de rezultate pentru "nico si bostina valentin daniel" (2.71 secunde)
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
Apropierea datei cand expira mandatul actualului sef al Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar, a devenit un subiect international de presa. Ca si in cazul fostului ministru al Justititiei, Monica Macovei, au fost mobilizate toate cercurile de influenta pentru a demonstra ca Daniel Morar trebuie sa ramana pe post.
din Craiova, antrenata de Daniela Capatana si Adrian Deaconu, a intrat in lupta pentru medalii dupa ce a reusit calificarea in finala Campionatului National, competitie organizata de Federatia Romana de Volei (FRV).
Aflata la prima sa colaborare cu casa de productie Rassada Music, superba interpreta NICO lanseaza un nou single intitulat Indestructibili. Compusa de Sirbu Ana, si produsa de Radu Sirbu piesa este o balada ceva mai ritmata, plina de optimism, ce transmite un mesaj puternic cu impact emotional.
Cu ajutorul fratelui ei vitreg, tanara se imbarca pe o nava olandeza sub conducerea capitanului Nico Noordholt si navigheaza spre Amsterdam, de unde spera sa ajunga in Anglia, la familia mamei ei.
Recent, in deschiderea celui mai mare targ de nunti de la Romexpo a avut loc o prezentare inedita de rochii de mireasa si costume de ceremonie, in care locul modelelor a fost luat de vedete.
Recent, reprezentanti ai presei, dar si personalitati din lumea politica, artistica si a show-biz-ului au avut ocazia sa descopere singura oaza balineza din sud-estul Europei, Bali Spa Cornu.
Artista este atenta la nevoile tenului ei, asa ca la indicatiile medicului dermatolog Daniela Catanas si-a pregatit dermul pentru expunerea la soare. Tratamentul cu aminoacizi de la Sunecos are cea mai completa formula de aminoacizi esentiali pentru sinteza de colagen si regenerarea dermului.
Recent, la Salonul Le Diplomate din Athenee Palace Hilton, a avut loc lanarea gamei de produse dermato-cosmetice Rilastil, care au fost prezente vedete precum Nico si Ozana Barabancea.
"Octavian Popescu e mai bun ca Nico si ca Gavi de la Barcelona". Analiza derby-ului cu CFR Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a analizat partida dintre FCSB si CFR Cluj, incheiata 3-3.
Orasele pot deveni atractive pentru cetateni, mediul de afaceri si turisti, daca se dezvolta prin oferirea de oportunitati (locuri si forta de munca, acces la educatie, sanatate etc), ofera infrastructura de baza si locuinte, conectivitate, administrare eficace si eficienta si ajuta la cresterea calitatii vietii.
Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii.
Structura conducerii Institutiei Prefectului se va completa cu subprefectul Daniel Moruzi.
cum au fost lasati afara conservatorii Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, pentru gandul, ca nu a venit la Consiliul National al PSD, deoarece nu a fost invitat. Relatiile reci dintre social-democrati si conservatori au facut ca ultimii sa nu fie invitati la Consiliul National al PSD.
Noul Guvern va avea 26 de membri si aduce 15 ministri noi Noul guvern anuntat de premierul desemnat Victor Ponta va avea 26 de ministri, dintre care 6 delegati, iar 11 dintre demnitarii propusi in viitorul Guvern au facut parte si din vechiul cabinet.
Roxana Popa) Calin Popescu Tariceanu pregateste lovitura de gratie pentru Daniel Constantin. ... In prezent, partidul este condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, in calitate de copresedinti, ALDE rezultand din fuziunea Partidului Liberal Reformator, infiintat de Tariceanu, cu Partidul Conservator.
Daniel Onoriu s-a casatorit astazi cu iubita lui, Izabela. Intr-un interviu acordat pentru Antena Stars, pilotul de raliuri a facut primele declaratii cu privire la nunta si la copii. Daniel Onoriu a cunoscut-o pe Izabela in urma cu doua saptamani.
Andrei Versace este in doliu, dupa ce bunul sau prieten, Ghiata Daniel, a facut infarct si murit. Daniel era baiatul omului de afaceri Marian Ghiata, care a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru contrabanda in dosarul Tigareta II.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
google-analytics.com