Cautare

4048 de rezultate pentru "negoita teodore adrian" (3.08 secunde)
Teodore Adrian Negoita participa la Targul Piata Taraneasca de la MTR cu icoane pictate in stil bizantin pe piatra si pe lemn. ... Cele mai cautate sunt icoanele pe lemn cu Maica Domnului, Isus si ingerii protectori, ne-a spus Teodore Adrian Negoita.
Negoita Teodore Adrian participa la targul traditional din curtea MTR. ... E un mod de intalnire acest eveniment si ma intalnesc cu cei care iubesc frumosul si au sansa sa vada ceea ce se facea odata, ne-a spus Negoita Teodore Adrian.
Liviu Negoita, desemnat ca premier de catre Basescu, a omis sa-si treaca in CV-ul politic cateva episoade politice interesante:
Primarul Liviu Negoita, nominalizat de presedintele Traian Basescu drept potential premier, este un personaj de mana a doua din PD-L, "un specialist in borduri" si o propunere cu mult mai slaba decat Lucian Croitoru, a sustinut analistul politic Bogdan Teodorescu.
Liderul interimar al PDL Bucuresti, Liviu Negoita, a declarat, luni, referindu-se la eventuale schimbari in filialele de sector, ca va avea o discutie cu aceste organizatii ale partidului, pentru o analiza a rezultatelor la alegerile locale."Asigur un interimat, pana cand se vor organiza alegerile in organizatia PDL Bucuresti.
Fiscul scoate azi la vanzare apartamentele din Popesti Leordeni ale primarului Sectorului 3, Robert Negoita. ... Fiscul incearca astfel sa recupereze paguba de 17 de milioane de euro pe care Negoita ar fi facut-o statului, cand a vandut peste 1 000 de apartamente fara sa plateasca TVA.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Adrian Paunescu (din sala): ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu (din sala): ... - Ambarcatiunile usoare si lopetile Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... - Adrian Nastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Fiscul a pus sechestru asiguratoriu pe averea lui Robert Negoita. ... In acest moment, Negoita nu-si mai poate vinde sau instraina cele peste 50 de terenuri şi 20 de locuinţe aflate in declaratia sa de avere, care au fost puse sub sechestru asiguratoriu.
Liderul UDMR, Marko Bela, l-a informat, luni, pe premierul desemnat, Liviu Negoita, in cadrul intalnirii pe care au avut-o la sediul Guvernului, ca Uniunea isi mentine in continuare propunerea ca primarul Klaus Iohannis sa fie prim-ministru.
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca desemnarea ca premier a lui Liviu Negoita reprezinta "cantecul de lebada a lui Traian Basescu", ce "isi bate joc de romani". Orban a mai mentionat ca liberalii nu vor participa la discutiile cu Liviu Negoita.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, ii va lua locul lui Liviu Negoita. ... Ministrul Dezvoltarii, care se afla astazi si maine intr-o vizita oficiala in Ungaria, a preluat sefia interimara a Organizatiei Bucuresti a PDL, acolo unde il inlocuieste pe primarul sectorului 3, Liviu Negoita.
Liviu Negoita si Emil Boc au fost primarii model ai PDL. ... Astazi, Liviu Negoita si Emil Boc au alunecat pe tobogan in preferintele electoratului. ... Dl Negoita nu a catadicsit sa ofere nicio explicatie pentru acuzatiile ce i s-au adus.
Lazaroiu il vede favorit pe Robert Negoita Unul dintre liderii importanti ai PDL, Sebastian Lazaroiu, este primul care recunoaste posibilitatea ca Liviu Negoita sa piarda primaria Sectorului 3. ... Sebastian Lazaroiu l-a clasat pe Robert Negoita in fata lui Liviu Negoita, in predictiile pe care le-a postat pe blog.
14 Martie - Negoita la Dinamo Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
El exista deja, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, fiind deja desemnat. Gandul mai precizeaza ca deocamdata presedintele nu s-a hotarat asupra altui nume din PD-L, urmand sa ia o decizie la sfarsitul acestei saptamani si in functie de aceasta decizie Liviu Negoita ar urma sa-si depuna mandatul.
Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoita, a fost desemnat, luni seara, purtatorul de cuvant al PDL, de catre Biroul Permanent al partidului, a anuntat, la finalul reuniunii, liderul democrat-liberal Emil Boc. ... Boc a precizat ca el a propus ca Negoita sa fie purtatorul de cuvant al partidului.
Parlamentul nu a luat o decizie privind Cabinetul Negoita. Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a afirmat miercuri ca sedinta Birourilor Permanente nu a avut cvorum si nu s-a luat o decizie referitoare la investirea Cabinetului Negoita.
google-analytics.com