Cautare

6054 de rezultate pentru "muzeul taranului roman" (3.56 secunde)
Fundatia Kogaion 115 organizeaza Targ de Buna Vestire" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, in perioada 20 â€" 22 martie 2015.
Va asteptam deci, de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, la Targul lui Prier!
Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Pentru comenzi o puteti contacta pe Elena Stan la nr.
El este o prezenta nelipsita la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Lucrarile din lemn le face in timpul liber si le expune numai la Muzeul Taranului Roman.
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... Ca sa ramanem tot in sfera dezbaterilor publice, va rugam sa ne explicati si de ce, in aceasta perioada de criza, statul roman intelege sa finanteze constructia Catedralei Mantuirii Neamului.
Consilierii judeteni au aprobat alocarea unor sume pentru co-finantarea unui proiect privind Muzeul Satului si pentru protectia copiilor proveniti din familii aflate in dificultate.
Cuza de la Ruginoasa - Muzeul Unirii din Iasi - Muzeul Mihail Kogalniceanu din Iasi - Muzeul Petru Poni din Iasi.
Targul de Mos Nicolae la Muzeul Satului Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" organizeaza in perioada 6-9 Decembrie 2012, Targul de Mos Nicolae. ... Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti face un dar special:
Mircea Tocaci, artist plastic, alaturi de Muzeul National de Geologie, propune o fabuloasa incursiune in depozitele marine de varsta cretacica de pe Valea Teleajenului. ... Pe langa acestea, muzeul gazduieste in Noaptea Europeana a Muzeelor si expozitiile "Varietati de cuart brazilian" si "Obiecte deosebite intrate in patrimoniul MNG".
Evenimentele au avut loc in Parcul Herastrau - la Foisor, la Peluza si pe Aleea Michael Jackson - la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti si in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, fiecare zi din festival avand o tematica speciala:
Cu atat mai mult frapeaza indiferenta celor care conduc Muzeul Municipal Calarasi fata de acest vestigiu important de istorie urbana, ramas ca prin miracol nedemolat.
Miercuri, 6 iunie 2018, ora 19:00, Muzeul Municipiului Bucuresti organizeaza vernisajul Salonului de Banda Desenata Povesti din Bucuresti in Benzi Desenate, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151). ... Salonul este organizat de Muzeul Municipiului Bucuresti.
Artista Cornelia Victoria Dedu isi expune picturile la Muzeul Municipal (Autoare: Georgiana Serban) Muzeul Municipal Calarasi gazduieste expozitia de pictura a artistei Cornelia Victoria Dedu.
La invitatia Muzeului Luvru, Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR), in parteneriat cu Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR), Arhivele Diplomatice ale Ministerului Afacerilor Externe si Manastirile Putna, Sucevita si Sfintii Trei Ierarhi din Iasi, anunta deschiderea expozitiei Broderii de traditie bizantina din Romania.
- 30 aprilie 2019- Ora 18:30, concertul Iubire de primavara cu soprana Arlinda Morava si Bucharest Ladies Cvintet la Palatul Sutu - Muzeul Municipiului Bucuresti. - 1 mai 2019 - Expozitie de stampe Kabuki - teatrul japonez la Muzeul National Brukenthal din Sibiu, in Cabinetul de Cartografie al muzeului.
La Muzeul Dunarii de Jos s-a desfasurat luna aceasta o expozitie ce a inclus atat pictori romani, cat si bulgari.
Sunt puse in vanzare prin licitatie si carti clasate in patrimoniul national cultural, precum cele doua provenind din fosta colecție a diplomatului transilvanean Vasile Stoica (partial expusa, in anii recenii, la Muzeul Satului din Bucuresti, la Muzeul National Brukethal din Sibiu si la Muzeul Tarii Fagarasului), retrocedata in 2009 de Muzeul National de Arta al Romaniei familiei colectionarului, anume Antichitatile Pompeiului de la 1804, respectiv Teatrul din Ercolano de la 1783, continand 43 de gravuri ale celebrului gravor Francesco Piranesi.
Deschiderea pentru public a expozitiei-eveniment "Comorile Chinei" Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR) are deosebita placere de a anunta deschiderea spre vizitare a expozitiei "Comorile Chinei", in data de 30 aprilie 2013, aceasta reprezentand cel mai amplu demers cultural si cea mai mare expozitie organizata de China intr-un muzeu din Romania.
- Turnul Alb sau in greaca O Lefkos Pyrgos - in interiorul turnului regasim muzeul de istorie a artei si la ultimul nivel putem admira panorama orasului, la un frappe sau o cafea greceasca. ... - Muzeul de Arheologie - situat langa Turnul Alb. ... - Muzeul Macedonean de Arta.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa participa si anul acesta la programul Noaptea Europeana a Muzeelor cu o serie de evenimente speciale. Pe data de 16 mai in intervalul orar 10.00 - 18.00 Muzeul Antipa” va fi INCHIS!
google-analytics.com