Cautare

6054 de rezultate pentru "muzeul taranului roman" (2.84 secunde)
"De sase ani vin la targurile mestesurgarilor de la Muzeul Taranului Roman!
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990 si vine de sase ani la targurile mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman.
Veres Ferenc din Sfantu Gheorghe participa zilele acestea la targul organizat de 1 iunie in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Am venit pentru prima data la Muzeul Taranului Roman, cu sculpturi in lemn, precum:
Viorel Bangala si sotia sa participa zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Mergem, de obicei, la targurile traditionale si ale mestesugarilor organizate la Muzeul Satului si in curtea Muzeului Taranului Roman!
la Muzeul National al Taranului Roman In perioada 25 - 27 iulie, intre orele 10 si 18, e prilej de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman!
Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului C.I.A.D.O Romania, cea mai titrata organizatie antidrog din Romania, membru Civil Society Forum on Drugs (CSF) -European Commission, United Nation Departament of Economic and Social Affairs - Branch NGOs, va invita sa participati la conferinta de presa Arta Contra Drog - Traditie, Istorie, Rost, care va avea loc vineri, 13 martie, la ora 11.00, la Muzeul Taranului Roman, in cadrul Clubului Taranului Roman, intrarea din strada Monetariei.
Marin Buzescu zis Miliardarul, din Alexandria, a participat recent la targul colectionarilor ai anticarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent zilele acestea la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Denis Ionescu a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Urmatorul targ la care o gasiti va fi tot la Muzeul Taranului Roman, in luna septembrie.
In acest week-end, dis-de-dimineata pana dupa-amiaza tarziu, zeci de producatori va asteapta la Muzeul National al Taranului Roman, la Piata Taraneasca, cu produse traditionale romanesti si nu numai.
La targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. ... Modelele sunt unicat si viu colorate", ne-a spus Stelian Popa, de la care cumpara si turistii straini care trec pragul Muzeului Taranului Roman.
organizata week-end-ul acesta, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman. De vineri pana duminica, intre orele 10.00-18.00 sunteti asteptati intr-o lume aparte, cu produse traditionale, mesteri populari, artizani si colectionari.
Adrian Menghes participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. Chiar la intrarea in muzeu, gasiti o masina cu inghetata (www.masinacuinghetata.ro), unde o cupa de 55 de grame costa 4 RON.
In cadrul targului organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman au fost prezenti si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
In cadrul targului traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Mihaela Enache participa la targurile traditionale organizate la Muzeul Taranului Roman si la Agronomie.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str.
va invita de vineri pana duminica la Targul lui Gustar, din 22 pana in 24 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Sos.
"Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Maria Rosca din Maramures.
Tot in locatia cunoscuta, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman se aduna de prin toate colturile tarii targoveti si mesteri, artisti, artizani dar si colectionari la prima editie din acest an a Pietei Taranesti.
google-analytics.com