Cautare

6053 de rezultate pentru "muzeul taranului roman 27 07" (2.76 secunde)
organizeaza din 18 pana in 20 septembrie 2015, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos. ... Va asteptam la targul de toamna de vineri pana duminicadin curtea Muzeului National al Taranului Roman, de dimineata pana seara, cu fel de fel de bunatati pentru toate gusturile:
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Disparut de pe prima scena a politicii romanesti de aproape sase ani, Petre Roman incearca o revenire in forta. ... Roman este initiatorul unui nou concept politic, Polul de Stanga sau Polul Social, care vrea sa insemne relansarea stangii romanesti, amenintat cu disparitia de prestatia unui PSD cangrenat de coruptie.
organizeaza in perioada 13-15 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
- La data de 22 decembrie 1956, la Muzeul National de Arta, Galeria Nationala a deschis expozitia Brancusi, prilejuita de implinirea a 80 de ani, iar la inceputul anului 1957, in expozitie a fost introdusa a 14-a opera de Brancusi, Cumintenia Pamantului.
Eforturile celor care conduc Muzeul Dunarii de Jos (director Valentin Parnic), Muzeul Municipal Calarasi (director Florin Radulescu) si Directia Judeteana pentru Cultura (director Sorin Danciu) ar putea fi incununtate de un succes care ar fi deopotriva al tuturor calarasenilor, indiferent de orientarea lor politica.
Seful statului roman a mai adaugat, zilele trecute, aproximativ 50.000 de euro la cei 1.000.000 de euro cheltuiti in anul electoral 2009 din bugetul public pentru reconstruirea bisericii din incinta Palatului Cotroceni.
La Cinema Taranul Roman puteti viziona in aceasta seara cateva proiectii in cadrul KINOdiseea ALTFEL. ... KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn.
Miercuri, 5 august, la ora 21.00, la Cinema Muzeul Taranului Roman, puteti viziona filmul Pasari calatoare (Pajaros de Verano).
Targul de Florii este deschis de vineri, 11 aprilie pana duminica, 13 aprilie 2014, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman.
TARGUL DE MIHAIL SI GAVRIL DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN Muzeul Taranului Roman va invita la Targul de Sfintii Mihail si Gavril, care marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului.
- Astazi, la ora 13:07 a Romaniei, va avea loc Solstitiul de vara (ziua cea mai lunga si noaptea cea mai scurta), eveniment care marcheaza inceputul verii astronomice. ... poetul, dramaturgul si prozatorul roman Horia Furtuna (1888); ... prozatorul, editorul si publicistul roman Al.[exandru] I.[ancu] Stefanescu (1915);
Aici, un inginer a amenajat, pe cheltuiala sa, Muzeul Automobilului Romanesc. ... Nici Muzeul Pompierilor nu are asa ceva, se mandreste Emil Hagi. ... Acces gratuit la muzeu, zilnic De fapt toate exponatele din muzeul care functioneaza intr-un fost camin cultural, cedat de primaria orasului, sunt proprietatea sa:
Muzeul de Stiinte ale Naturii din Craiova ar putea ramane inchis anul acesta din cauza aparitiei unui act normativ care interzice institutiilor publice sa achizitioneze mobilier. ... Desi lucrarile de renovare sunt in grafic, iar executia va fi finalizata in curand, muzeul ar putea ramane inchis pana la sfarsitului anului.
Una din casele folosite de fosta familie prezidentiala este cea din statiunea Neptun, iar o parte din operele sau kitsch-urile de acolo este expusa la Muzeul de Arta Constanta inca din anul 1990.
Imprumut la nevoie pentru Muzeul Brancusi Investitiile vor continua si la cele doua muzee aflate pe lista de prioritati a CJ, Muzeul de Arta si Muzeul Olteniei. Cat priveste Muzeul de Arta, Prioteasa vrea sa construiasca Muzeul Brancusi, chiar daca nu are bani pentru acesta.
Muzeul National de Geologie sarbatoreste pe 18 mai 2013 in intervalul orar 10.00-23.00, Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor.
Muzeul Dunarii de Jos, singurul din Europa care detine o colectie de arta preistorica. ... Muzeul Dunarii de Jos adaposteste o adevarata comoara si este singurul din Europa care detine peste 1.000 de piese din colectiile ARTA PREISTORICA.
In perioada 1 iulie - 17 septembrie 2017, va invitam la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa sa vizitati expozitia de fluturi tropicali vii - Culorile prin aripi. De sambata, 1 iulie, fluturii isi iau zborul la Muzeul Antipa!
google-analytics.com