Cautare

732 de rezultate pentru "muzeul de geologie" (3.13 secunde)
Orasul Tulcea se afla situat in judetul Tulcea, fiind resedinta de judet a acestui judet, devenind la data de 14 noiembrie 1878, capitala judetului cu acelasi nume, fiind cel mai important oras al Dobrogei.
5 activitati sub 20 de lei (Autoare: ... Am petrecut o saptamana in Sibiu cam pe nepusa masa, asa ca am hotarat sa profitam la maximum de timpul de aici si sa nu mai dormim pana la amiaza, ca apoi sa plecam cu cel putin 2 kilograme in plus acasa.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa din Bucuresti a fost luat cu asalt de vizitatori, luni, in prima zi de la redeschidere.
Vineri, 09 noiembrie 2012, la Muzeul National de Geologie se deschide expozitia cu vanzare de bijuterii si minerale "EXPO CRISTAL". Expozitia poate fi vizitata pana pe data de 11 noiembrie 2012 in intervalul orar 10.00 - 18.00.
Maxim Hiruta a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. Acesta a venit cu noutati, precum:
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati precum: ... Urmatoarea editie la care veti putea admira si achizitiona bijuteriile create de Irina Braileanu va fi Expo Cristal, intre 30 noiembrie si 2 decmebrie 2012.
Emil Spiac din Arad a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de la Muzeul National de Geologie.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata la Muzeul National de Geologie, cu semi-precious stone - la 25 RON (12 pietre:
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Asa cum i-a obisnuit pe pasionatii de cristale de la Muzeul National de Geologie, Ana Capaneata a participat la editia organizata recent cu:
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Cine nu a cumparat inca un cadou pentru Craciun poate alege o bijuteri unicat realizata din pietre pretioase si semipretioase in montura de aur sau argint, un esantion mineral de colectie sau un simplu obiect de decor cioplit in piatra.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Emil Spiac din Arad a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie. ... pandante si cercei din moldavit, inele din argint cu ametist, amoniti, calcedonia Uruguay, labradorit, lidit (jasp negru sau piatra de incercare a aurului) - de pe Mures.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Accesoriile din argint le luam de la un importator din Italia", ne-a spus Iulian Bere.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Ana Capaneata si prietenul ei au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
google-analytics.com